Povestea colierului preferat al Reginei Consoarte Camilla. Îl poartă permanent

Regina Consoartă a Marii Britanii, Camilla, este o femeie cu un stil simplu, cu o colecție de bijuterii neobişnuită, completată cu unele moștenite de la Familia Regală, diademe, broșe cu diamante, perle și câteva piese care i-au aparţinut Reginei. Există o bijuterie fără de care rar ai văzut-o.

Camilla jpg

Odată cu depăşirea momentului funeraliilor Elisabetei a II-a, lumea îşi îndreaptă atenţia asupra moștenirii regretatei Regine. Mulţi se întreabă cum va fi dusă mai departe moștenirea ei de noul rege, Charles al III-lea și de soția sa, Regina Consoartă, Camilla.

Vezi şi: Regina, înmormântată cu două bijuterii. Colecția sa conține 300 de broșe, coliere, cercei și inele!

Cum în ultima vreme s-a vorbit mult şi despre regretata noră a Reginei, Diana, Prințesă de Wales, atenția asupra Camillei a fost minimă faţă de aceea primită de fosta soție defunctă a soțului ei. S-au spus o mulţime de lucruri despre stilul Dianei și bijuteriile ei sentimentale, dar știai că şi Camilla are o bijuterie la care ţine foarte mult? Află-i povestea în cele ce urmează!

Nu l-a purtat la înmormântare

Regina Consoartă Camilla este incredibil de ataşată de un colier simplu cu pandantiv din aur pe care nu-l scoate aproape niciodată, conform Express.co.uk. Recent, soţia Regelui Charles al III-lea a fost văzută purtând pandantivul pe tot parcursul perioadei în care a purtat doliu, imediat după dispariţia regretatei Regine Elisabeta a II-a.

Cu toată că nu a purtat colierul la înmormântarea de la Westminster Abbey a defunctei suverane, probabil din respect pentru Regină, Camilla nu uită să pună adesea pandantivul de aur alături de alte coliere cu lanț, probabil pentru că se simte confortabil purtându-l datorită valorii sentimentale pe care o deține.

Citeşte şi: Cum a reuşit Camilla să îl cucerească pe Prinţul Charles. Ce pasiuni au în comun cei doi

Ce reprezintă pentru Camilla?

Camilla Shand, potrivit numelui de fată al Reginei Consoarte, s-a căsătorit cu maiorul Henry Andrew Parker Bowles pe 4 iulie 1973. Au avut doi copii, pe Tom Parker Bowles și pe Laura Lopes. La rândul lor, aceştia i-au oferit cinci nepoţi.

Colierul atât de iubit de Camilla are un pandantiv pe care sunt gravate cele cinci inițiale ale nepoților ei proveniţi din familia construită de ea înainte de căsătoria cu Regele Charles al II-lea.  „L”, „F”, „G”, „L” și „E” sunt iniţialele numelor Lola, Freddy, Gus, Eliza și Louis. În mod evident, nepoții înseamnă foarte mult pentru ea, deoarece îi ține aproape de inimă, așa cum o dovedește colierul ei cu monogramă.

FOTO: captura YouTubeRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg