FOTO Dressingul lui Jennifer Aniston seamănă cu un magazin!

Jennifer Aniston, actrița din celebrul serial „Sex and the city‟, este un etalon în modă. Drept dovdă, ținutele pe care le poartă și dressingul său uimitor! Ea deține zeci de articole vestimentare.

image

Marile publicații internaționale de modă au dat-o pe Jennifer Aniston drept exemplu pentru alegerile vestimentare pe care le-a făcut, de-a lungul timpului. Acest fapt nu ne surprinde, deoarece actrița a fost mereu sfătuită de experți în domeniu, lucru care se poate observa și în fotografiile de mai jos.

Citește și: Jennifer Aniston, abandonată de tatăl ei. Și-a iertat vreodată părintele?

Mai mult decât atât, pasiunea lui Jennifer Aniston pentru estetic a mers mai departe. Vedeta și-a achiziționat zeci de articole vestimentare, ceea ce poate fi remarcat în cele mai recente fotografii pe care actrița le-a postat pe contul ei de Instagram, unde le-a arătat urmăritorilor dressingul său. Noi spunem că se aseamănă cu un magazin de haine!  

Citește și: Jennifer Aniston: „Am făcut FIV!”. Reacția fostului soț la destăinuirile ei despre infertilitate 

Cum arată dreesingul lui Jennifer Aniston 

Jennifer Aniston și-a invitat fanii în casa ei superbă din Los Angeles, în valoare de 21 de milioane de dolari, unde locuiește de mai bine de un deceniu, printr-o serie de postări interesante. Așa cum ne așteptam, dressingul actriței este spațios și modern, are numeroase dulapuri și spoturi. De asemenea, în această cameră se află un fotoliu și un covor pufos. 

În fotografiile de mai jos, Jennifer Aniston se află alături de echipa ei, care a ajutat-o să arate impecabil la evenimentul „People’s Choice Awards‟, care a avut loc duminică, 18 februarie. Actrița lucrează de ani de zile cu oameni în care are încredere, respectiv makeup artistul Angela Levin și hairstylistul Chris McMillan. 

Actrița se poate lăuda și cu alte detalii impresionante ale locuinței sale din Los Angeles. Casa este dotată cu o sală de jocuri, o sală de mese cu 24 de locuri, o bucătărie modernă și spațioasă, complet echipată, cu geamuri înalte, o pivniță pentru vinuri și băi de lux. De asemenea, pe proprietatea lui Jennifer Aniston se află o grădină întinsă și o piscină. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram@jenniferaniston  



Recente

Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg