FOTO Dressingul lui Jennifer Aniston seamănă cu un magazin!

Jennifer Aniston, actrița din celebrul serial „Sex and the city‟, este un etalon în modă. Drept dovdă, ținutele pe care le poartă și dressingul său uimitor! Ea deține zeci de articole vestimentare.

image

Marile publicații internaționale de modă au dat-o pe Jennifer Aniston drept exemplu pentru alegerile vestimentare pe care le-a făcut, de-a lungul timpului. Acest fapt nu ne surprinde, deoarece actrița a fost mereu sfătuită de experți în domeniu, lucru care se poate observa și în fotografiile de mai jos.

Citește și: Jennifer Aniston, abandonată de tatăl ei. Și-a iertat vreodată părintele?

Mai mult decât atât, pasiunea lui Jennifer Aniston pentru estetic a mers mai departe. Vedeta și-a achiziționat zeci de articole vestimentare, ceea ce poate fi remarcat în cele mai recente fotografii pe care actrița le-a postat pe contul ei de Instagram, unde le-a arătat urmăritorilor dressingul său. Noi spunem că se aseamănă cu un magazin de haine!  

Citește și: Jennifer Aniston: „Am făcut FIV!”. Reacția fostului soț la destăinuirile ei despre infertilitate 

Cum arată dreesingul lui Jennifer Aniston 

Jennifer Aniston și-a invitat fanii în casa ei superbă din Los Angeles, în valoare de 21 de milioane de dolari, unde locuiește de mai bine de un deceniu, printr-o serie de postări interesante. Așa cum ne așteptam, dressingul actriței este spațios și modern, are numeroase dulapuri și spoturi. De asemenea, în această cameră se află un fotoliu și un covor pufos. 

În fotografiile de mai jos, Jennifer Aniston se află alături de echipa ei, care a ajutat-o să arate impecabil la evenimentul „People’s Choice Awards‟, care a avut loc duminică, 18 februarie. Actrița lucrează de ani de zile cu oameni în care are încredere, respectiv makeup artistul Angela Levin și hairstylistul Chris McMillan. 

Actrița se poate lăuda și cu alte detalii impresionante ale locuinței sale din Los Angeles. Casa este dotată cu o sală de jocuri, o sală de mese cu 24 de locuri, o bucătărie modernă și spațioasă, complet echipată, cu geamuri înalte, o pivniță pentru vinuri și băi de lux. De asemenea, pe proprietatea lui Jennifer Aniston se află o grădină întinsă și o piscină. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram@jenniferaniston  Recente

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg