FOTO Jon Bon Jovi a dat lovitura în afaceri! Pe ce sumă și-a vândut casa

În urmă cu doi ani, Jon Bon Jovi (60 de ani) își vindea conacul din New Jersey. Acum, artistul face o nouă tranzacție importantă! Pentru o sumă frumoasă de bani, el i-a oferit fostului președinte al companiei Walt Disney apartamentul său din New York.

image

De la înființarea formației Bon Jovi, (în anul 1983) liderul trupei, Jon Bon Jovi, și-a rotunjit averea din conturi la suma de 410 milioane de dolari. Numai în anul 2019, el a încasat 40 de milioane de dolari, doar din concerte! Cu o așa avere, nu este de mirare că artistul a cumpărat mai multe proprietăți impresionante. 

Jon Bon Jovi, afaceri cu imobile

De exemplu, în anul 2018, el a plătit 10 milioane de dolari, pentru o casă în Florida, pe malul oceanului, în Palm Beach. Nu a locuit niciodată în ea, deoarece imediat după ce a renovat-o, a vândut-o pentru suma de 20 de milioane de dolari. 

O altă tranzacție importantă a fost achiziționarea unui apartament în Manhattan, pentru care a scos din cont suma de 27,4 milioane de dolari. 

Vezi și: FOTO JLo și Ben Affleck, casă în valoare de 60 de milioane de dolari. Cum arată locuința de lux

Apartamentul de 400 de metri pătrați i-a atras atenția fostului președinte al companiei Walt Disney, Michael Ovitz. Interesat de locuința lui Bon Jovi, omul de afaceri i-a cumpărat apartamentul la doar șase zile, după ce artistul a scos apartamentul la vânzare. Care a fost prețul locuinței?

Citește și: Mama lui Bon Jovi a fost florăreasă și printre primii „iepurași Playboy”

Ca să locuiască în casa rockerului, omul de afaceri a plătit suma de 32 de milioane de dolari. Acest lucru înseamnă că artistul a câștigat, în urma tranzacției, 4,6 milioane de dolari. 

Prin ce se deosebește apartamentul

Situat la etajul 14, într-un complex de lux, apartamentul deține patru dormitoare, trei băi, o bucătărie spațioasă cu electrocasnice de ultimă generație, un balcon generos, un living cu podele din lemn masiv și o suită principală. De asemenea, în apartament se află mai multe tablouri scumpe și obiecte de artă valoroase. 

Acest apartament nu a fost singura locuință din New York pe care rockerul avut-o. În urmă cu cinci ani, muzicianul a vândut un alt apartament, din West Village, estimat la suma de 29 de milioane de dolari. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg