Obiceiul enervant pe care Lady Gaga îl avea în studenție. „Mă înnebunea‟

În timp ce mulți admiratori își doresc să o vadă măcar o singură dată pe Lady Gaga în carne și oase, foștii ei colegi de școală nu au amintiri plăcute cu ea. Mai exact, vedeta avea în facultate un obicei cu care reușea să îi scoată din minți.  

image

Acum este o cântăreață cunoscută la nivel mondial, însă Lady Gaga (37 de ani) a avut o viață obișnuită, la fel ca noi toți. În urmă cu douăzeci de ani, Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei din buletin, se afla pe băncile facultății, mai exact la Școala de Arte „Tisch‟ de la Universitatea din New York, unde a studiat teatru muzical. 

Citește și: Cum își menține Lady Gaga tenul tânăr și frumos la 37 de ani. „Mai puțină durere și stres” 

Datorită carismei sale, de care astăzi dă dovadă, am putea crede că și atunci Lady Gaga era o prezență plăcută printre colegii săi, însă lucrurile au stat diferit. Invitată în cadrul podcastului „Trading Secrets‟, cântăreața și vedeta de televiziune, Carly Waddell, care a fost colegă cu artista, a dezvăluit că Lady Gaga reușea să își enerveze colegii cu ușurință. „Nu am fost fanul ei‟, a spus Carly. 

image

„Eram forțați să o ascultăm‟

Vedeta a continuat să spună că Lady Gaga era foarte talentată, dar, în timp ce alți studenți erau în pauza de masă, ea rămânea în sala de curs și cânta la pian, ceea ce era foarte enervant:

„O găseai adesea cântând piese din musicalul Wicked. Cânta puternic în timp ce alți studenți luau prânzul. Mâncai și aveai impresia că ești într-un studio de dans. Ea cânta la pian în fiecare zi, mai ales Wicked. Practic, toți eram forțați să o ascultăm. Era grozavă, dar eu voiam doar să îmi mănânc sandvișul. Așa că mai bine mâncam pe hol pentru că mă înnebunea‟, a povestit Carly Waddell, potrivit „Mirror‟. 

De asemenea, vedeta a ținut să puncteze că Lady Gaga era foarte talentată, fiind una dintre cele mai bune studente ale programului de studiu: „Nu puteam fi ca ea, ea era peste noi. Era bună la toate, mai ales la piesele proprii pe care le interpreta în spectacole‟. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg