Gelul şi acrilul au revenit în industria frumuseţii. Ce urmează?

1 befunky collage 13 jpg jpeg

Unghiile puternice şi lungi cu o manichiură îngrijită pot fi obţinute prin extensii de înaltă calitate.

Există materiale cu care puteţi creşte semnificativ lungimea acestora şi puteţi crea orice formă: gel şi acril https://makeup.ro/categorys/428241/. Acestea sunt substanţe chimice derivate dintr-un polimer (materiale plastice). În funcţie de temperatura şi presiunea polimerului, se obţine o masă diferită: jeleu (gel) sau pulbere. În acest din urmă caz, o pulbere fină (polimer) este amestecată cu un lichid (lichid sau monomer) şi la interacţiunea cu oxigenul se formează acril. Ambele materiale nu pot fi numite complet sigure, dar respectă certificatele de calitate ale regulilor şi reglementărilor sanitare şi epidemiologice (SanPiN) şi sunt permise pentru utilizare pe scară largă în industria de frumuseţe.

Care este diferenţa dintre acril şi gel?

În ciuda diferitelor substanţe, atât acrilul, cât şi gelul aparţin grupului de acrilaţi. Acestea sunt substanţe cu aceeaşi compoziţie ca şi gheaţa, apa şi aburul. Dar există şi unele diferenţe între ele.

  • Dacă acrilul este parţial creat în faţa ochilor noştri (vedem cum se îngroaşă consistenţa atunci când polimerul şi monomerul sunt combinaţi), atunci gelul este deja un produs finit. Ca o plăcintă: puteţi cumpăra ouă, făină şi zahăr de la magazin şi puteţi amestecă toate ingredientele acasă sau puteţi achiziţiona aluat gata preparat. În ambele cazuri, obţinem produse de patiserie fierbinţi. Doar în loc de cuptor, este necesară o lampă specială UV sau LED.  
  • Tehnologie de aplicare. Procesul de construire cu orice material începe cu pregătirea unghiilor - pilirea, adică îndepărtarea uşoară a stratului superior. Este urmată de o etapă importantă - formarea unghiei artificiale. Există mai multe modalităţi de a face acest lucru: materialul poate fi aşezat pe o matriţă (suport din carton), vârfuri (suport din plastic) şi chiar pe ţesătură de mătase. Gelul se usucă numai sub influenţa lămpii, dar acrilul începe să se întărească în aer. Deci meşterul trebuie să lucreze rapid şi cu atenţie.  
  • Metoda de îndepărtare. Gelurile tradiţionale pot fi doar tăiate, în timp ce acrilul se dizolvă într-un lichid special. Înainte de a vă înscrie pentru o extensie cu gel, luaţi în considerare dacă sunteţi gata să vă stresaţi în mod regulat unghiile.  
  • Miros. Orice maestru va evidenţia caracteristica distinctivă a acrilului - un miros neplăcut. Gelul practic nu miroase. Dar acesta nu este un indicator al nocivităţii sau toxicităţii speciale a materialului.

Gel sau acril: ce să alegi?

După întărire şi acoperire, gelul şi unghiile acrilice vor arăta la fel, dar caracteristicile plăcii de unghii devin aici un factor important. Gelul este potrivit pentru proprietarii de unghii sănătoase şi puternice, de forma corectă. Cu alte cuvinte, cei care nu au probleme. Acrilul este considerat a fi mai durabil: poate corecta unghiile moi, subţiri, fragile şi umede (hiperhidroză) şi chiar o placă rotundă foarte scurtă de unghii, precum şi să creeze un design 3D volumetric. Timpul de acumulare şi durata de viaţă a gelului şi acrilului sunt aceleaşi. Ambele acoperiri trebuie reînnoite aproximativ o dată pe lună şi corectate în caz de delaminare, rupere, zgâriere sau deplasare.

@Pinterest



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg