Gelul şi acrilul au revenit în industria frumuseţii. Ce urmează?

1 befunky collage 13 jpg jpeg

Unghiile puternice şi lungi cu o manichiură îngrijită pot fi obţinute prin extensii de înaltă calitate.

Există materiale cu care puteţi creşte semnificativ lungimea acestora şi puteţi crea orice formă: gel şi acril https://makeup.ro/categorys/428241/. Acestea sunt substanţe chimice derivate dintr-un polimer (materiale plastice). În funcţie de temperatura şi presiunea polimerului, se obţine o masă diferită: jeleu (gel) sau pulbere. În acest din urmă caz, o pulbere fină (polimer) este amestecată cu un lichid (lichid sau monomer) şi la interacţiunea cu oxigenul se formează acril. Ambele materiale nu pot fi numite complet sigure, dar respectă certificatele de calitate ale regulilor şi reglementărilor sanitare şi epidemiologice (SanPiN) şi sunt permise pentru utilizare pe scară largă în industria de frumuseţe.

Care este diferenţa dintre acril şi gel?

În ciuda diferitelor substanţe, atât acrilul, cât şi gelul aparţin grupului de acrilaţi. Acestea sunt substanţe cu aceeaşi compoziţie ca şi gheaţa, apa şi aburul. Dar există şi unele diferenţe între ele.

  • Dacă acrilul este parţial creat în faţa ochilor noştri (vedem cum se îngroaşă consistenţa atunci când polimerul şi monomerul sunt combinaţi), atunci gelul este deja un produs finit. Ca o plăcintă: puteţi cumpăra ouă, făină şi zahăr de la magazin şi puteţi amestecă toate ingredientele acasă sau puteţi achiziţiona aluat gata preparat. În ambele cazuri, obţinem produse de patiserie fierbinţi. Doar în loc de cuptor, este necesară o lampă specială UV sau LED.  
  • Tehnologie de aplicare. Procesul de construire cu orice material începe cu pregătirea unghiilor - pilirea, adică îndepărtarea uşoară a stratului superior. Este urmată de o etapă importantă - formarea unghiei artificiale. Există mai multe modalităţi de a face acest lucru: materialul poate fi aşezat pe o matriţă (suport din carton), vârfuri (suport din plastic) şi chiar pe ţesătură de mătase. Gelul se usucă numai sub influenţa lămpii, dar acrilul începe să se întărească în aer. Deci meşterul trebuie să lucreze rapid şi cu atenţie.  
  • Metoda de îndepărtare. Gelurile tradiţionale pot fi doar tăiate, în timp ce acrilul se dizolvă într-un lichid special. Înainte de a vă înscrie pentru o extensie cu gel, luaţi în considerare dacă sunteţi gata să vă stresaţi în mod regulat unghiile.  
  • Miros. Orice maestru va evidenţia caracteristica distinctivă a acrilului - un miros neplăcut. Gelul practic nu miroase. Dar acesta nu este un indicator al nocivităţii sau toxicităţii speciale a materialului.

Gel sau acril: ce să alegi?

După întărire şi acoperire, gelul şi unghiile acrilice vor arăta la fel, dar caracteristicile plăcii de unghii devin aici un factor important. Gelul este potrivit pentru proprietarii de unghii sănătoase şi puternice, de forma corectă. Cu alte cuvinte, cei care nu au probleme. Acrilul este considerat a fi mai durabil: poate corecta unghiile moi, subţiri, fragile şi umede (hiperhidroză) şi chiar o placă rotundă foarte scurtă de unghii, precum şi să creeze un design 3D volumetric. Timpul de acumulare şi durata de viaţă a gelului şi acrilului sunt aceleaşi. Ambele acoperiri trebuie reînnoite aproximativ o dată pe lună şi corectate în caz de delaminare, rupere, zgâriere sau deplasare.

@PinterestRecente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG