Gene mai lungi? Se poate!

1 75878 original jpg jpeg

Orice femeie îşi doreşte o privire irezistibilă, încadrată de gene lungi şi bine definite. Dacă moştenirea genetică nu poate fi schimbată, există în schimb câteva trucuri naturale care accelerează creşterea şi ajută la regenerarea lor. Printr-o îngrijire constantă şi un machiaj care să îţi pună ochii în evidenţă poţi avea genele mult visate. Perseverenţa este cheia!

Demachiază-te în fiecare seară

Indiferent de cât eşti de obosită, este important să te demachiezi în fiecare seară, pentru ca genele să se poată regenera pe timpul nopţii. În caz contrar, cu timpul, rişti ca acestea să se subţieze, să se rărească şi să capete un aspect neîngrijit.

Maseză pleoapele

Zilnic masează-ţi uşor pleoapele cu vârful degetelor, timp de 10 minute. Acest obicei accelerează procesul de creştere a genelor, stimulând circulaţia sângelui. Genele tale vor fi mai puternice şi nu se vor mai rupe la fel de uşor.

Asigură-te că ai o dietă sănătoasă

Carenţele de vitamine şi minerale îşi pot pune amprenta asupra felului în care arăţi, inclusiv asupra sănătăţii genelor. Include în alimentaţia ta proteine slabe, precum carnea de pui, peşte sau curcan, esenţiale pentru refacerea celulelor, dar şi multe fructe şi legume. Recomandate sunt şi alimentele bogate în siliciu organic, ca ovăzul, varza şi fasolea verde, care stimulează producţia de colagen, necesar pentru a avea gene mai lungi şi dese.

Ulei de ricin 

Uleiul de ricin este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru creşterea genelor. Amestecă un vârf de linguriţă de ulei cu aceeaşi cantitate de gel de aloe vera şi aplică pe gene cu ajutorul unei dischete de bumbac în fiecare seară. Lasă-l să acţioneze peste noapte şi clăteşte cu apă călduţă dimineaţa. Pentru rezultate vizibile, urmează procedeul zilnic, timp de 2-3 luni.

Vitamina E

Aplică pe gene o capsulă de vitamina E, în fiecare seara, cu ajutorul unei perii curate de la un rimel mai vechi. Aceasta ajută la creşterea firului de păr, făcându-l mai puternic.

Vaselină cosmetică

O variantă ieftină şi la îndemână de a obţine gene dese şi lungi este să aplici la baza genelor o cantitate mică de vaselină cosmetică pură şi să o laşi să acţioneze cel puţin 15 minute sau peste noapte. Repetă procedeul cel puţin o lună.

Ulei de cocos

Cu un conţinut bogat de proteine şi grăsimi esenţiale , uleiul de cocos regenerează genele, oferindu-le un luciu frumos. Înmoaie o dischetă demachiantă în puţin ulei de cocos şi aplică la baza genelor. Lasă să acţioneze 15 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul o dată sau de două ori pe zi, timp de 2-3 luni.

Truc CPF

Înainte de a aplica rimelul foloseşte un aparat de întors gene. Începi de la baza lor, apoi mişcă-l cu atenţie către partea de sus. Îţi vei accentua astfel privirea, iar genele tale vor părea mai lungi.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg