Ghid pentru sprâncene perfect arcuite

1 80912 original jpg jpeg

Sprâncenele sunt factorul cel mai important când vine vorba de încadrarea chipului. Dacă reuşeşti să îţi modelezi sprâncenele în mod corect, trăsăturile feţei vor fi mai bine evidenţiate. Iată un ghid rapid despre cum poţi obţine sprâncene perfect arcuite.

Începe prin a măsura sprâncenele pentru stabilirea formei

Înainte de a începe să dai o formă sprâncenelor, este foarte important să le măsori. Poţi începe prin a ţine un creion verticat de la începutul sprâncenei şi podul nasului, făcând un punct pe frunte. Apoi,  roteşte uşor creionul astfel încât să se sprijine pe marginea exterioară a nării, dar să se extindă până la colţul exterior al ochiului - în acest caz, idealul trebuie să se încheie cu coada sprâncenelor. Acum că ştii unde trebuie să înceapă şi unde să se termine sprâncenele, vei şti în ce zonă trebuie să lucrezi. Trebuie să reţii că zona dintre cele două puncte pe care le-ai marcat sunt cele mai importante, ceea ce înseamnă că trebuie să te abţii de la supraîncărcarea acestei zone.

Îndrăzneşte, dar nu exagera

După ce ai măsuat sprâncenele şi ştii unde trebuie să înceapă şi unde să se termine, poţi merge mai departe. Îndepărtează părul de sub sprâncene şi de deasupra lor, dar asigură-te că le smulgi în direcţia de creştere. Ţine cont de trăsăturile feţei.

Completează golurile din sprânceană

După ce te-ai pensat, vei observa că sunt câteva goluri care trebuie umplute. Ai putea face asta cu ajutorului unui creion de sprâncene. Începe de la coada sprâncenei şi apoi – cu degetele – întinde culoarea pe sprânceană. Foloseşte apoi o perie de rimel veche. Periază părul sprâncenei în sus. Deşi negru poate părea culoarea potrivită, poate fi prea mult. Recomandat este n creion maroniu închis.

Foloseşte spray pentru sprâncene

Pentru ca părul sprâncenelor să nu se lase în jos, foloseşte un spray special. Apoi, cu ajutorul unei perii de rimel dă-i forma finală.  Spray-ul nu numai că va împiedica sprâncenele să pară dezordonate pe parcursul zilei, ci şi să le definească.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg