Gordon Ramsay, un tată de coșmar? De ce refuză să le ofere copiilor un loc de muncă

Gordon Ramsay, în vârstă de 56 de ani, este strict atât în bucătăriile restaurantelor sale cu stele Michelin, cât și în familie. Celebrul bucătar le-a impus celor cinci copii ai săi câteva reguli pe care aceștia trebuie să le respecte. 

image

Bucătarul de origine britanică, Gordon Ramsay, este considerat unul dintre cei mai mari chefi din lume. El deține restaurante de succes pe tot globul, cu bucătării excelente și preparate unice.

În ceea ce privește viața privată, celebrul bucătar este căsătorit de 26 de ani cu Tana (48 de ani), femeia alături de care are cinci copii - Mathilda (21 de ani), Oscar (3 ani), Jack (22 de ani), Anna (22 de ani) și Megan (24 de ani). 

Citește și: Cine este cel mai bun bucătar din lume. Indiciu: și-a trimis mâncarea în spațiu 

În calitate de părinte, Gordon Ramsay poate impresiona cu regulile parentale deosebite pe care le aplică. De pildă, copiii lui nu vor beneficia de averea de 220 de milioane de dolari pe care o are, deoarece refuză să îi treacă în testament. Doar Tana, soția lui, va putea beneficia de 25% dintr-un apartament pe care îl deține. În schimb, averea lui Ramsay probabil se va duce la una dintre organizațiile caritabile pe care le sprijină, informează „Bright Side”. 

De ce refuză să își angajeze copiii 

O regulă a celebrului bucătar este să nu își angajeze copiii în propriile restaurante. Gordon Ramsay crede că este mai bine pentru ei să lucreze, la început, cu un alt bucătar, în ciuda faptului că este des criticat pentru această alegere:

„Sunt ferm, sunt corect și voi oferi tot ce am pentru a-i duce în vârf. Sunt foarte criticat pentru că sunt sincer, dar nu sunt îngrijorat. Este ca și cum nu ți-ai angaja copiii. Nu vreau să se spună că sunt copiii lui Ramsay. Vreau ca ei să meargă la un alt bucătar, să învețe ceva diferit și să revină cu ceva nou pentru a îmbunătăți afacerea”, a povestit Ramsay, într-un interviu, pentru „Good to Know”. 

image

Gordon Ramsay: „Nu au muncit, nici pe departe, suficient de mult”

Fiind un tată strict, dar corect, Ramsay a dezvăluit că în vacanțele cu familia, copiii nu călătoresc împreună cu el și cu soția, Tana, la clasa întâi: „Ei nu stau cu noi la clasa întâi. Nu au muncit, nici pe departe, suficient de mult pentru a-și permite asta. Suntem cu adevărat stricți în această privință”, a povestit Gordon Ramsay. 

Ramsay influențează și alegerile alimentare pe care copiii le au. De pildă, un alt lucru pe care el îl interzice în familie este vegetarianismul. „Cel mai mare coșmar al meu ar fi dacă copiii ar veni vreodată la mine și mi-ar spune că sunt vegetarieni”, a povestit bucătarul, potrivit „Hello Magazine”. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock Recente

Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg