Harry Styles a primit 8.000 de mesaje de la un singur fan! Reacția vedetei

Una e să admiri un cântăreț și alta e să-l hărțuiești, să-i trimiți mii de mesaje și să-i urmărești întreaga viață mai mult sau mai puțin privată. Harry Styles s-a confruntat cu asemenea fani obsedați!

image

Myra Carvalho i-a trimis lui Harry Styles peste 8.000 de scrisori în mai puțin de-o lună. Apărând în tribunalul Harrow Crown, zilele trecute, s-a dovedit că două dintre miile de mesaje au fost aduse personal acasă la vedetă, în Marea Britanie.

Carvalho este cetățean brazilian care a ajuns în Marea Britanie acum mai puțin de trei luni, în decembrie 2023, și stătea într-un hostel din Earls Court, din vestul Londrei. Myra nici măcar nu și-a informat familia că va pleca în Marea Britanie. Acum fanul obsedat al cântărețului se află în custodia poliției în Bronzefield și va apărea în sala de tribunal din nou pe 19 aprilie 2024.

Conform avocatului agresoarei, Clementine Simon, doctorul Myrei din Brazilia a dezvăluit că femeia a suferit un „episod maniacal” și că dă semne clare că nu poate trece ușor printr-un proces.

În ceea ce îl privește pe Harry, acesta s-a simțit amenințat, în pericol, motiv pentru care a trebuie să-și schimbe activitățile de zi cu zi. Acuzațiile pe care i le aduce lui Carvalho sunt de hărțuire și de disconfort accentuat adus vedetei de primă mână.

Fostul membru al trupei One Direction nu este la prima experiență de acest fel. În 2022, Pablo-Diana Orero Tarazaga a intrat pe proprietatea cântărețului și a spart niște ghivece în curtea sa. Incidentul a avut loc la numai trei ani după ce tânăra de 29 de ani mai fusese acuzată de hărțuire.

Partea cea mai proastă e că atunci, pe 22 februarie 2022, când Orero Tarazaga a intrat prin efracție în casa vedetei, Styles era acasă și a trăit o experiență extrem de proastă până ce fanul obsedat a fost arestat de poliție.

După acel episod regretabil, Harry a fost nevoit să-și angajeze o gardă de corp pe timp de noapte și să-și instaleze o încuietoare de urgență la dormitorul său. O reacție perfect normală pentru o celebritate care-și dorește să doarmă liniștită, fără teama de-a se mai întâlni cu persoane străine și dezechilibrate psihic prin preajma sa.  

foto - Shutterstock



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg