Religia care îți impune să „trăiești doar cu aer”. Michelle Pfeiffer a experimentat-o!

Michelle Pfeiffer a fost o „respiratoare”, lucru care i-a afectat finanțele și a dat-o peste cap din cauza dietei periculoase. Actrița povestește despre religia controversată pe care a urmat-o la un moment dat.

image

Ce este un „respirator”? HowStuffWorks susține că asemenea stil de viață presupune să „trăiești doar cu aer”. „Stilul de viață al unui respirator constă într-un singur lucru – ca cel care-l urmează să renunțe la mâncare și la apă cu totul, pentru a trăi doar cu prana (n.r. „respirație”, în sanscrită), lucru care este denumit și «trăitul doar cu aer»”, a scris publicația sus amintită.

Ei bine, asemenea stil de viață nu e inventat, chiar există și a fost experimentat de una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, Michelle Pfeiffer. Pe vremea că de-abia ajunsese la Hollywood, actrița s-a înscris în organizația respectivă, a „respiratorilor”, care se dorea o religie, dar era mai mult o sectă. Din fericire, după o vreme, Michelle Pfeiffer și-a dat seama că stilul de viață impus de ei făcea mai mult rău decât bine.

Vedeta de la Hollywood a detaliat experiența ei cu controversata religie: „Oamenii aceia erau înnebuniți după control. Nu locuiam cu ei, dar mă duceam pe la ei des și îmi spuneau tot timpul că trebuie să vin și mai des. A trebuit să scot bani din buzunar de fiecare dată când mă duceam la ei, așa că era extrem de costisitoare toată treaba. Ei credeau că oamenii aflați în poziții importante erau respiratori”, adică puteau trăi doar cu aer.

Privind retrospectiv la viața ei de-atunci, Michelle e de părere că era implicată într-o sectă, cu toate că, la acea vreme, și-a dat seama de asta abia după o vreme. Nu știm detalii legate de această dietă extremă, sperăm să fie vorba despre o exagerare și nu despre niște oameni care și-au propus vreodată să trăiască numai cu aer.  

În ceea ce privește dietele extreme, Pfeiffer a mai ținut una în timp ce filma pentru pelicula „Scarface”. Pentru a interpreta rolul unei dependente de droguri, Michelle a mâncat doar supă de roșii și a fumat țigări.

„Mă pregătisem pentru o filmare de 3-4 luni, când colo filmările au durat șase luni, iar eu făceam foamea la finalul filmărilor, pentru că abia atunci am tras secvența în care eu trebuia să fiu extrem de slabă”, a dezvăluit vedeta despre o perioadă din viața ei la fel de intensă ca atunci când era… „respiratoare”.

foto - ShutterstockRecente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg