Religia care îți impune să „trăiești doar cu aer”. Michelle Pfeiffer a experimentat-o!

Michelle Pfeiffer a fost o „respiratoare”, lucru care i-a afectat finanțele și a dat-o peste cap din cauza dietei periculoase. Actrița povestește despre religia controversată pe care a urmat-o la un moment dat.

image

Ce este un „respirator”? HowStuffWorks susține că asemenea stil de viață presupune să „trăiești doar cu aer”. „Stilul de viață al unui respirator constă într-un singur lucru – ca cel care-l urmează să renunțe la mâncare și la apă cu totul, pentru a trăi doar cu prana (n.r. „respirație”, în sanscrită), lucru care este denumit și «trăitul doar cu aer»”, a scris publicația sus amintită.

Ei bine, asemenea stil de viață nu e inventat, chiar există și a fost experimentat de una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, Michelle Pfeiffer. Pe vremea că de-abia ajunsese la Hollywood, actrița s-a înscris în organizația respectivă, a „respiratorilor”, care se dorea o religie, dar era mai mult o sectă. Din fericire, după o vreme, Michelle Pfeiffer și-a dat seama că stilul de viață impus de ei făcea mai mult rău decât bine.

Vedeta de la Hollywood a detaliat experiența ei cu controversata religie: „Oamenii aceia erau înnebuniți după control. Nu locuiam cu ei, dar mă duceam pe la ei des și îmi spuneau tot timpul că trebuie să vin și mai des. A trebuit să scot bani din buzunar de fiecare dată când mă duceam la ei, așa că era extrem de costisitoare toată treaba. Ei credeau că oamenii aflați în poziții importante erau respiratori”, adică puteau trăi doar cu aer.

Privind retrospectiv la viața ei de-atunci, Michelle e de părere că era implicată într-o sectă, cu toate că, la acea vreme, și-a dat seama de asta abia după o vreme. Nu știm detalii legate de această dietă extremă, sperăm să fie vorba despre o exagerare și nu despre niște oameni care și-au propus vreodată să trăiască numai cu aer.  

În ceea ce privește dietele extreme, Pfeiffer a mai ținut una în timp ce filma pentru pelicula „Scarface”. Pentru a interpreta rolul unei dependente de droguri, Michelle a mâncat doar supă de roșii și a fumat țigări.

„Mă pregătisem pentru o filmare de 3-4 luni, când colo filmările au durat șase luni, iar eu făceam foamea la finalul filmărilor, pentru că abia atunci am tras secvența în care eu trebuia să fiu extrem de slabă”, a dezvăluit vedeta despre o perioadă din viața ei la fel de intensă ca atunci când era… „respiratoare”.

foto - Shutterstock



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg