Helen Hunt n-a mai putut lucra dupa ce a fost lovită de o mașină. Ce măsuri a luat?

Este una dintre cele mai bune actrițe de la Hollywood, însă activitatea ei s-a redus considerabil de ceva vreme. Un accident auto a tras-o pe dreapta în Cetatea Filmului!

image

După decenii întregi de roluri mici în televiziune și filme cu adolescenți, Helen Hunt a apărut în serialul „Mad About You”, care a scos-o din anonimat. Rolul Jamie Buchman i-a adus actriței patru premii Emmy și trei Globuri de Aur. Mai mult, a determinat-o să-și încerce norocul în filme de anvergură, precum „Twister” sau „As Good As It Gets”, unde i-a dat replica lui Jack Nicholson și care i-a adus mult dorita statuetă de aur.

În anii 2000, vedeta de la Hollywood, care avea deja un Oscar câștigat, a redus cantitatea de muncă considerabil. Viața ei a devenit un chin din cauza problemelor cu care a început să se confrunte. Ce s-a întâmplat?

În octombrie 2019, Helen Hunt se afla într-o mașină sport prin Los Angeles, când automobilul a fost lovit de o altă mașină la o intersecție. Impactul asupra SUV-ului ei a fost atât de puternic, încât actrița s-a răsturnat cu mașina pe șosea și-a fost dusă apoi la spital pentru îngrijiri.

A scăpat cu viață, însă cariera ei... a murit. Din cauza rănilor suferite în urma accidentului, actrița s-a văzut în imposibilitate de-a mai lucra la Hollywood, motiv pentru care a așteptat ca poliția să-l pedepsească pe șoferul imprudent care a cauzat incidentul și, văzând că autoritățile nu fac nimic, l-a dat chiar ea în judecată pe om. După doi ani de la accident, Helen a deschis proces pentru a-și recupera din pierderile avute.

Ea a pretins ca neglijența șoferului să aibă urmări, și-a dorit ca cel care a provocat accidentul auto s-o despăgubească pentru toate proiectele pe care nu le-a mai putut onora din cauza rănilor avute în urma incidentului. Și, din câte știm noi, a obținut exact ceea ce și-a dorit.

Ce-i drept, nici în ziua de azi nu auzim prea des despre cariera înfloritoare a actriței, însă există mai multe explicații pentru absența ei de pe genericele filmelor. În primul rând, Hollywoodul o consideră prea... bătrână pentru a mai da bine pe ecran. În al doilea rând, despărțirile amoroase, alegerile pe care le-a luat ea în privat i-au îngreunat de asemenea situația. Păcat, nu-i așa?

foto - Shutterstock



Recente

Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png