Iată cel mai sexy model! Surpriza pe care au avut-o cei mai bogați bărbați din lume!

Un model superb a captat atenția unor fotbaliști faimoși și ai unor miliardari veritabili după ce a postat câteva imagini sexy pe rețelele sociale cu ea. Însă aceștiau au avut parte de surpriza vieții lor...

image

Emily Pellegrini a strâns un număr impresionant de fani pe Instagram în numai câteva luni de când a fost deschis contul ei – 123.000 de mii de urmăritori, mai exact – iar succesul obținut în spațiul online se datorează imaginilor frumoase cu ea. Fotografiile ei sunt perfecte, fără doar și poate! Asta e senzația pe care o ai privind-o pe Emily. Ei bine, chiar sunt perfecte, pentru că sunt generate de AI!

Cu o talie subțire, un bust impresionant și o față desăvârșită, Emily a captat privirile tuturor, iar creatorul ei a ajuns deja să facă bani buni de pe urma ei, pe Fanvue, mai exact a câștigat 10.000 de dolari în numai șase săptămâni de creat conținut pe faimoasa platformă de pe internet.  

„Am întrebat pe Chat GPT care este fata visurilor oricărui bărbat obișnuit și am aflat că trebuie să aibă părul șaten și picioare foarte, foarte lungi, iar eu am creat-o pe Emily exact așa. Scopul meu a fost să o fac plăcută și atractivă. Am vrut s-o fac cât mai reală posibil”, a dezvăluit cel care a creat imaginile cu Pellegrini.

După cum ne așteptam, Emily a captat atenția celor mai bogați bărbați din lume. „O contactează pe Instagram tot felul de oameni faimoși, precum fotbaliști, miliardari, luptători MMA și jucători de tenis. Ei cred că ea e reală și o invită în Dubai, la restaurantele de lux”, a declarat creatorul celui mai sexy model din lume.

image

Unul dintre admiratorii secreți ai lui Emily este chiar cineva din anturajul lui Cristiano Ronaldo. Cel puțin asta susține creatorul frumoasei brunete realizate cu ajutorul inteligenței articiale.

„Pentru o secundă, acesta s-a gândit ce Dumnezeului se întâmplă, cum de o frumusețe ca ea nu are iubit?!”, a povestit acesta. Se pare că amicul marelui fotbalist a și cerut contactul lui Emily.

În timp ce Emily primește invitații în locuri de vis de la unii dintre cei mai influenți oameni de pe planetă, creatorul ei nu are nici pe departe un stil de viață privilegiat. „La început, am lucrat câte 14-16 ore pe zi la ea, timp în care încercam să descopăr ce program funcționează mai bine pe chipul ei, pe corp și în filmulețe”, a mărturisit creatorul lui Emily.

„Acum lucrez doar opt ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii”, a continuat acesta să dezvăluie după care a adăugat că i-a făcut și o soră lui Emily, pe Fiona, care a strâns și ea vreo 30.000 de followeri pe Instagram.

foto - InstagramRecente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg