Iată cel mai sexy model! Surpriza pe care au avut-o cei mai bogați bărbați din lume!

Un model superb a captat atenția unor fotbaliști faimoși și ai unor miliardari veritabili după ce a postat câteva imagini sexy pe rețelele sociale cu ea. Însă aceștiau au avut parte de surpriza vieții lor...

image

Emily Pellegrini a strâns un număr impresionant de fani pe Instagram în numai câteva luni de când a fost deschis contul ei – 123.000 de mii de urmăritori, mai exact – iar succesul obținut în spațiul online se datorează imaginilor frumoase cu ea. Fotografiile ei sunt perfecte, fără doar și poate! Asta e senzația pe care o ai privind-o pe Emily. Ei bine, chiar sunt perfecte, pentru că sunt generate de AI!

Cu o talie subțire, un bust impresionant și o față desăvârșită, Emily a captat privirile tuturor, iar creatorul ei a ajuns deja să facă bani buni de pe urma ei, pe Fanvue, mai exact a câștigat 10.000 de dolari în numai șase săptămâni de creat conținut pe faimoasa platformă de pe internet.  

„Am întrebat pe Chat GPT care este fata visurilor oricărui bărbat obișnuit și am aflat că trebuie să aibă părul șaten și picioare foarte, foarte lungi, iar eu am creat-o pe Emily exact așa. Scopul meu a fost să o fac plăcută și atractivă. Am vrut s-o fac cât mai reală posibil”, a dezvăluit cel care a creat imaginile cu Pellegrini.

După cum ne așteptam, Emily a captat atenția celor mai bogați bărbați din lume. „O contactează pe Instagram tot felul de oameni faimoși, precum fotbaliști, miliardari, luptători MMA și jucători de tenis. Ei cred că ea e reală și o invită în Dubai, la restaurantele de lux”, a declarat creatorul celui mai sexy model din lume.

image

Unul dintre admiratorii secreți ai lui Emily este chiar cineva din anturajul lui Cristiano Ronaldo. Cel puțin asta susține creatorul frumoasei brunete realizate cu ajutorul inteligenței articiale.

„Pentru o secundă, acesta s-a gândit ce Dumnezeului se întâmplă, cum de o frumusețe ca ea nu are iubit?!”, a povestit acesta. Se pare că amicul marelui fotbalist a și cerut contactul lui Emily.

În timp ce Emily primește invitații în locuri de vis de la unii dintre cei mai influenți oameni de pe planetă, creatorul ei nu are nici pe departe un stil de viață privilegiat. „La început, am lucrat câte 14-16 ore pe zi la ea, timp în care încercam să descopăr ce program funcționează mai bine pe chipul ei, pe corp și în filmulețe”, a mărturisit creatorul lui Emily.

„Acum lucrez doar opt ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii”, a continuat acesta să dezvăluie după care a adăugat că i-a făcut și o soră lui Emily, pe Fiona, care a strâns și ea vreo 30.000 de followeri pe Instagram.

foto - Instagram



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg