În ce cred starurile?

1 47675 original jpg jpeg

Că sunt excentrice nu e un secret pentru nimeni. Dar că şi în domeniul religiei caută exoticul, e mai greu de înţeles.

Julia Roberts, hinduistă

„Pretty Woman“ a vizitat India anul trecut,cu ocazia filmărilor pentru „Eat,Pray,Love“. A fost atât de impresionată de hinduism şi de templele indiene, încât s-a convertit la religia hindusă.

„Sunt cu siguranţă un practicant al hinduismului. Am fost atât de răsfăţată de viaţă,încât acum vreau să fac ceva pentru ceilalţi”,a declarat Julia Roberts. Mai mult,ea vizitează frecvent templele hinduse,unde se roagă împreună cu soţul ei,Daniel Moder.

Tom Cruise şi scientologia

Tom Cruise este foarte dedicat bisericii scientologice,o sectă de peste Ocean la care au aderat mai multe celebrităţi. Se pare că actorul nu este un simplu membru,ci al doilea om din vârful acestei organizaţii.

De asemenea, el varsă periodic sume importante de bani în conturile sectei. Katie Holmes a trecut la credinţă înainte să se mărite cu Tom în 2005,iar cununia lor s-a desfăşurat într-o „biserică” a sectei de la Los Angeles. Mai nou,fiica lor, Suri, merge la cursurile bisericii scientologice de cinci ori pe săptămână.

Madonna, adepta Kabbalei

Şi Madonna îşi duce copiii, Lourdes,Rocco, David si Mercy, să se roage la centrul Kabbalah din Londra. După ce s-a convertit la această sectă,Madonna a rupt relaţiile cu mai mulţi prieteni care nu au vrut să facă acelaşi lucru.

Şi banii reginei muzicii pop se duc,în mare măsură,în conturile acestei organizaţii. De asemenea,ea nu bea decât apă binecuvântată de preot şi poartă la încheietura mâinii drepte un şnur roşu. Demi Moore,Aston Kutcher,Paris Hilton şi Lindsay Lohan sunt şi ei adepţii acestui cult.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg