Cum își cheltuiește Jeff Bezos averea. Case de milioane și bunuri „de elită‟

Cu o avere de miliarde de dolari, nu este de mirare că Jeff Bezos, fondator și CEO al Amazon, nu se uită la bani când achiziționează lucrurile pe care și le dorește. De-a lungul timpului, Bezos a investit sume frumoase și în obiecte extravagante, la care unii doar visează. Iată o parte dintre ele!

image

În perioada pandemiei, averea lui Jeff Bezos a explodat, după ce a atins valoarea de peste 200 de miliarde de dolari. Puțin mai târziu, el a pierdut câteva miliarde bune, însă acest lucru nu i-a afectat stilul de viață. Cu o avere estimată astăzi la 135 de miliarde de dolari, Fondatorul Amazon continuă să se bucure de viața sa opulentă. 

Citește și: Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a recunoscut ce este cel mai important în viață 

Ce achiziții a făcut Jeff Bezos 

Una dintre achizițiile extravagante pe care Jeff Bezos le-a făcut este un iaht de lux, în valoare de 500 de milioane de dolari. Super-iahtul este dotat cu heliport, are o lungime de 127 de metri, trei catarge, poate găzdui până la 45 de persoane și este unul dintre ele mai mari iahturi cu vele din care există. 

Când nu călătorește cu iahtul, Bezos preferă să zboare cu avionul său privat. Potrivit „Business Insider‟, miliardarul deține un avion privat „de elită‟, în valoare de 65 de milioane de dolari. Rivalul său, Elon Musk, are unul similar. 

Vezi și: FOTO Ceasul de 10.000 de ani al lui Jeff Bezos. Prețul orologiului care bate o dată la 1.000 de ani

Așa cum ne putem aștepta, în portofoliul lui Bezos se află mai multe proprietăți de lux. În total, toate acestea ar valora aproximativ 600 de milioane de dolari. Printre cele mai importante proprietăți imobiliare ale sale se numără: patru apartamente în New York, în valoare de 96 de milioane de dolari, o fermă din Texas, un conac în stil georgian de 13.000 de metri pătrați, în Beverly Hills, o casă în Los Angeles de 245 de milioane de dolari, dar și o casă din Maui, Hawaii, pentru care Bezos a scos din cont 78 de milioane de dolari. 

Cât l-a costat călătoria în spațiu 

Îți amintești când Jeff Bezos s-a pregătit de călătoria în spațiu? Ei bine, el nu a avut nevoie atunci doar de o pregătire temeinică, ci și de câteva miliarde bune. Asta pentru că plimbarea supersonică, care a durat doar 11 minute, i-a scos din buzunar 5,5 miliarde de dolari.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg