Învingătorii de la Eurovision

1 48106 original jpg jpeg

Trupa „Hotel FM“ a câştigat, în noaptea de Revelion, finala selecţiei naţionale pentru Eurovision. Cu piesa „Change”, ne vor reprezenta la Dusseldorf, în mai. Vor reuşi oare să convingă juriul şi publicul?

În spatele acestui succes,este o poveste cu multe peripeţii. Din trupă fac parte britanicul David Bryan,compozitorul Gabriel Băruţă şi Alex Szus.

Anul trecut,„Hotel FM“ a fost foarte aproape să câştige competiţia pentru Eurovision cu piesa „Come as one”,însă a fost descalificată pentru că solistul nu avea cetăţenie română.

La această ediţie,organizatorii au inclus trupa „Hotel FM“ pe lista artiştilor recomandaţi. Să sperăm că nu s-au înşelat.

O viaţă ca-n filme

Despre englezul David Bryan se poate scrie o carte,deşi are doar 26 de ani. Pasionat de muzică şi de teatru,a renunţat la studii pentru că avea nevoie de bani. A muncit cinci ani ca sudor într-o fabrică,iar în următorii patru ani a văzut lumea. Apoi a muncit ca voluntar la Oradea,unde a ajutat la reamenajarea unui orfelinat.

Descoperit la karaoke

A plecat apoi în Anglia,dar s-a întors după un an la Oradea. Întâmplător,cineva l-a auzit cântând la karaoke şi i-a oferit o slujbă într-un club. Aici l-a cunoscut pe Gabriel Băruţă (31 de ani),care i-a propus să intre în trupa „Hotel FM“.

Melodie despre... artificii

„Când am compus piesa,m-am gândit la confetti şi la artificii”,a declarat pentru presă Gabriel Băruţă. „I-am cântat-o lui David aşa cum am avut-o în minte şi i-a plăcut”,a adăugat acesta.

Versurile sunt realizate împreună cu Alexandra Ivan. Despre melodie,compozitorul mai spune că este „pozitivă,antrenantă”.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg