Învingătorii de la Eurovision

1 48106 original jpg jpeg

Trupa „Hotel FM“ a câştigat, în noaptea de Revelion, finala selecţiei naţionale pentru Eurovision. Cu piesa „Change”, ne vor reprezenta la Dusseldorf, în mai. Vor reuşi oare să convingă juriul şi publicul?

În spatele acestui succes,este o poveste cu multe peripeţii. Din trupă fac parte britanicul David Bryan,compozitorul Gabriel Băruţă şi Alex Szus.

Anul trecut,„Hotel FM“ a fost foarte aproape să câştige competiţia pentru Eurovision cu piesa „Come as one”,însă a fost descalificată pentru că solistul nu avea cetăţenie română.

La această ediţie,organizatorii au inclus trupa „Hotel FM“ pe lista artiştilor recomandaţi. Să sperăm că nu s-au înşelat.

O viaţă ca-n filme

Despre englezul David Bryan se poate scrie o carte,deşi are doar 26 de ani. Pasionat de muzică şi de teatru,a renunţat la studii pentru că avea nevoie de bani. A muncit cinci ani ca sudor într-o fabrică,iar în următorii patru ani a văzut lumea. Apoi a muncit ca voluntar la Oradea,unde a ajutat la reamenajarea unui orfelinat.

Descoperit la karaoke

A plecat apoi în Anglia,dar s-a întors după un an la Oradea. Întâmplător,cineva l-a auzit cântând la karaoke şi i-a oferit o slujbă într-un club. Aici l-a cunoscut pe Gabriel Băruţă (31 de ani),care i-a propus să intre în trupa „Hotel FM“.

Melodie despre... artificii

„Când am compus piesa,m-am gândit la confetti şi la artificii”,a declarat pentru presă Gabriel Băruţă. „I-am cântat-o lui David aşa cum am avut-o în minte şi i-a plăcut”,a adăugat acesta.

Versurile sunt realizate împreună cu Alexandra Ivan. Despre melodie,compozitorul mai spune că este „pozitivă,antrenantă”.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg