Îți amintești de formația Blue? Cei patru soliști arată mai bine ca niciodată

Cântecele formației Blue făceau furori în anii 2000, când cei patru soliști se bucurau de succes la nivel internațional. În ciuda faimei, grupul a ales să se despartă, dar, în prezent, veștile despre trupă sunt cât se poate de bune. Iată ce mai fac artiștii și cum arată ei! 

image

Formația Blue a debutat în anul 2001, cu piesa „All Rise‟, având în componență patru muzicieni, Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan și Simon Webbe. Formația britanică a lansat 11 single-uri, iar vânzările albumelor s-au ridicat la peste șapte milioane de copii. Cântecele trupei au avut succes și în plan internațional, România fiind una dintre țările cu mulți fani. 

Citește și: Natalie Imbruglia arată senzațional! Ce mai face solista cunoscută pentru piesa „Torn‟

Au trecut prin probleme financiare

După ani de reușite, cei patru membri au intrat în faliment și s-au despărțit. Conform „Hello Magazine‟, băieții nu și-au primit sumele cuvenite, așa că au mers pe drumuri separate: „Conducerea noastră a încercat să ne păcălească, de-a lungul timpului, așa că am lichidat‟, declara Simon, unul dintre soliști.

De asemenea, Antony Costa a vorbit, anul trecut, despre problemele financiare prin care a trecut: „Au fost momente în care nici măcar nu îmi puteam permite să ajung acasă, unde locuiam în Hertfordshire. Nu ni s-au dat niciodată sfaturi despre ce să facem cu banii noștri, cum să-i economisim, iar eu aveam 18 ani și am crezut că Blue va rezista‟, a spus el, conform „The Sun‟. 

Vezi și: Emma Bunton, la un pas să nu facă parte din trupa Spice Girls. Vedeta își dorește al treilea copil 

Ce mai face astăzi formația Blue 

La 17 ani de la despărțirea oficială, cei patru membri ai formației au rămas în relații bune. În ciuda faptului că, de-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri despre faptul că își vor relua activitatea artistică, acum ei au anunțat oficial că au lansat un nou album. Mai mult decât atât, cei patru soliști vor pleca și într-un turneu, în Marea Britanie.

Trupa blue  jpg

Suntem atât de încântați să vă anunțăm la ceea ce lucrăm. Cu toții ați susținut formația Blue încă de la început, iar acesta este începutul unui nou capitol pentru noi. Am anunțat deja că vom pleca în turneu, iar acum este timpul să împărtășim cum voi, al șaselea album am nostru,«Heart&Soul», este mesajul pe care Simon, l-a postat pe contul său de Instagram.

Rămâne de văzut dacă vor avea la fel de mult succes, ca în trecut. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram / Sursă video: Youtube 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg