Iulia Albu, "plină" de operaţii estetice. Totul despre intervenţiile pe care le are: "Mi-am dorit, mi-am făcut-o şi asta e"

10 iulia albu 27879100 jpg jpeg

Iulia Albu este o figură controversată în peisajul mediatic din România, îndeosebi din pricina apariţiile excentrice cu care şi-a obişnuit publicul. Haine extravagante, o găină drept animal de companie şi critici la adresa vedetelor cu privire la hainele pe care le poartă la diferite evenimente mondene. Recent, Iulia Albu a mărturisit că a apelat şi ea la intervenţiile estetice, făcând chiar o recapitulare a lor.

Prima dintre ele a fost una atipică. Iulia Albu şi-ar fi subţiat gleznele, nemulţumită fiind de grosimea lor. 

"Mi-am dorit, mi-am făcut-o şi asta e! Mi-am făcut o intervenţie de body sculpting la nivelul gleznelor", povestea vedeta, imediat după operaţia care a ţinut-o câteva luni departe de tocuri.

stanga
dreapta
2 iulia albu gaina jpg jpeg
3 iuliaalbu jpg jpeg
5 iulia albu3 jpg jpeg
7 iulia albu jpg jpeg
9 iulia albu 1280x720 jpg jpeg

Citeşte şi: Secretul Andreei Mantea ca să nu se îngraşe nici măcar un gram! Ce bea în fiecare zi

Însă nu este singura intervenţie pe care Iulia Albu a suferit-o de-a lungul timpului. Potrivit wowbiz.ro, vedeta a făcut o recapitulare şi nu s-a sfiit să recunoască metodele de înfrumuseţare la care a apelat.

'Este adevărat, Domniţa a suferit o intervenţie la nivelul scalpului, ce are ca scop întreţinerea unui păr sănătos, stimularea şi regenerarea acestuia. Pentru că Domniţa vrea să aiba plete frumoase şi balaie, în ciuda coafatului zilnic şi a folosirii produselor de hairstyling pe care o emisiune zilnică… le presupune. Da, am avut nişte glezne mai groase. Este ridicol, ştiu, mai ales… având în vedere restul siluetei mele filiforme. Ce să spun?! O femeie puternică trebuie susţinută de nişte glezne pe măsură", a spus Iulia Albu, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu a rupt tăcerea despre divorţul de Gabi Bădălău: ”Va urma un proces lung şi anevoios!”

Vedeta a vorbit şi despre o intervenţie care a ţinut strict de sănătate şi de funcţionarea normală a organismului. O lipo-sculptură, asta în ciuda faptului că nu a avut niciodată probleme de greutate.

"Însă cu problemele medicale chiar nu am putut trăi. Aşa încât… DA! mi-am făcut lipo-sculptură, deşi NU ERAM GRASĂ! O procedură pe care o recomand oricui are, cu adevărat, nevoie de ea. (…) Pentru că astăzi vorbim sincer şi corect despre ce înseamnă asumare, pentru cine nu are timp, pentru cele dintre voi care muncesc foarte mult şi îşi doresc să îşi construiască o carieră, pe lângă creme de îngrijire, specifice, recomand radiofrecvenţa. Nu cred că aş putea să vă spun în cuvinte ce a făcut pentru mine acest tratament! Dar vă pot spune că această terapie vă va scuti mult timp de botox sau fillere', a spus Iulia Albu.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg