Astfel, în cadrul unui interviu, Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit că este fericită, însă va avea de înfruntat un proces lung, în urma căruia se va stabili şi custodia băieţilor.

Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii după separarea de Gabi Bădălău: ”Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez”

"Noi nu ne mai înţelegeam de ceva timp. Nu mai puteam. S-a umplut paharul. Nu a fost doar vorba de înşelat. Toţi bărbaţii mai greşesc, dar cei care ţin la familie, o fac mai cu perdea. Să zicem că sunt mai precauţi. Şi nu a fost doar atât, dar oricât am fi încercat nu cred că mai mergea. Nu m-aş mai fi împăcat cu el. Oricâte mi-a făcut mie Gabi, va rămâne totuşi tatăl copiilor mei. În prezent, noi doi vorbim strict de copii, probabil şi distanţa a impus acest lucru. Eu stau la Constanţa. El a venit iniţial la copii, acasă la mama, apoi s-a stabilit să-i ia la el două weekenduri pe lună, pentru că aşa sunt legile. Va fi un proces lung. Eu mi-am dorit o despărţire amiabilă de dragul copiilor, dar el nu a vrut. Mama este cea care mă ajută cu copiii. Fac naveta. Îmi este greu. Intenţionez să revin în Bucureşti. Îmi pierdusem încrederea şi curajul. Acum mi le-am recăpătat", a declarat Claudia Pătrăşcanu la emisiunea La Măruţă.

La asta nu se aştepa nimeni! Decizia drastică luată de Claudia Pătrăşcanu după ce s-a despărţit de soţ

De asemenea, aceasta a revenit pe piaţa muzicală cu o piesă cu un mesaj puternic emoţional. "Iertarea mea nu e de vânzare! Cu banii tăi nu speli păcatele murdare", îi cântă Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău în noua ei piesă "Tată de duminică", lansată joi.

Ea a dezvăluit, de asemenea, că a revenit pe piaţa muzicală după mult timp, întrucât soţul ei şi-a dorit ca ea să stea acasă.

"M-am retras din muzică, pentru că am respectat decizia lui Gabi. Acum sunt pe picioarele mele. Sunt eu, Claudia, şi am gijă de aceşti doi copii minunaţi. Eu nu am mai lucrat cât am fost cu el. Înainte să mă căsătoresc, aveam un job în televiziune. Cred că el a vrut să mă ştie acasă, cu copiii.  Acum nu mai există şanse de împăcare. Viaţa este lungă şi pline de surprize. Nu se ştie ce ne rezervă viitorul", a adăugat artista.

Anunţul privind separarea de Gabi Bădălău a fost făcută publică printr-un mesaj postat pe Facebook, la începutul lunii august: ”După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu.

Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, nota atunci artista dezamăgită de căsnicia ei.