Iuliana Beregoi: „La câte sfaturi le dau prietenelor mele, simt că aș avea și eu un iubit“

A venit şi acest moment, când „idolul copiilor“ a trecut primul prag al maturităţii, având în minte doar cum să-şi ducă pe culmi cât mai înalte cariera şi să rămână preferata Generaţiei Z.

Iuliana Beregoi 5 jpg

Dacă nu aţi auzit de ea, copiii sigur o ştiu şi îi iubesc cântecele, clipurile online şi stilul vestimentar. Şi asta pentru că Iuliana Beregoi, care pe 10 iulie a împlinit 18 ani, are deja câţiva ani de experienţă în showbizul de pe ambele maluri ale Prutului. Ba chiar e o mică mare vedetă şi la Bucureşti! Rămâne de văzut dacă visul ei se va scrie în continuare în capitala României, la fel ca în cazul altor artişti din Republica Moldova, iar până atunci fanii ei vor sta cu ochii lipiţi de contul ei de Instagram, unde pozează tot mai sexy, dar şi cu mâna pe cardul părinţilor, pentru a ajunge la concertul ei aniversar.

Iuliana Beregoi 8 jpg

Ești cea mai tânără vedetă „cu experiență“ din showbiz. Cum e să fii de atâta timp în vizorul public, să crești practic în această expunere?

Este cel mai plăcut lucru care mi se poate întâmpla. Mi-am dorit și îmi doresc să simt, mereu, energia publicului. Cred că tot ce am realizat, până acum, a fost doar prin muncă foarte multă, datorită ideilor originale conturate și puse în aplicare de mine și managerii mei, prin interacțiunea permanentă cu publicul meu și cu dedicare 100%. Deci nu sunt resimt în vreun fel fenomenul de „succes sau faimă“, pentru că muzica face parte din mine, de dimineață până seară la culcare. Mi-aș dori să am mai mult timp la dispoziţie și ziua să aibă mai mult de 24 ore, pentru a reuși să fac tot ce îmi propun. Poate și datorită faptului că am avut mereu alături cei mai buni sfătuitori, care m-au făcut să fiu cu capul pe umeri și să nu las garda jos, să continuu și muncesc tot mai mult. Mi-am dorit de mică să fiu un artist complex, iar a fi în vizorul publicului înseamnă şi mai multă muncă, determinare, o mare ambiție să reușesc și să nu dezamăgesc Generația Z, publicul meu, de fapt!

Iuliana Beregoi 7 jpg

Câți colegi de școală/liceu îi ai printre urmăritori?

Wow! Foarte mulți colegi mă urmăresc și mă apreciază, ceea ce mi se pare foarte cool. De fiecare dată când mă plimb prin școală, copiii mă opresc să facem poze. Nimic nu este mai frumos decât să vezi că ești apreciat și de colegi sau de copii cu care împarți aceeași instituție de învățământ.

Cum gestionezi valul de hate din online?

Subiectul „hate“ nu a fost niciodată unul pe care să-l iau în serios sau să-l bag în seamă. Dimpotrivă, orice feedback negativ este o lecție de învățat, pentru mine, și de apreciat doar părerile oamenilor care mă iubesc. Sincer, haterii mai mult mă amuză, nu mă deranjează. (râde)

Iuliana Beregoi 10 jpg

Câte prietene adevărate ai?

Am două prietene adevărate, pe mama și pe sora mea mai mică, în care am încredere și de care sunt sigură că nu mă vor dezamăgi sau lăsa singură. Cu sora mea am o relație super bună și-i place să-mi dea sfaturi, chiar dacă eu sunt mai mare. Oricum, acum ne sfătuim una pe cealaltă sau una cu cealaltă. De mică, Anei îi plăcea să danseze și cânta și ea cu mine uneori. Când eram mici făceam concerte prin casă, în față oglinzii și ne distram împreună. Suntem foarte diferite și asta îmi place. Relația cu mama este una specială, îmi dă cele mai bune și cele mai sincere sfaturi. Ea m-a învățat să fiu puternică. Încă am foarte multe de învățat de la părinții mei. Cele mai importante lucruri, până acum, au fost să-mi păstrez naturalețea, să nu uit de unde am plecat, să mulțumesc pentru tot ce-mi oferă viața, dar mai ales să rămân un om bun cu cei din jur. Pe lângă părinții mei, îi am alături și pe managerii mei, Cătălin Dascălu și Alina Todasca, cei care îmi gestionează activitățile, mă învață tot ce înseamnă mediul acesta artistic și, mai mult de atât, cum să cresc, pas cu pas, în mod frumos și profesionist. Ei sunt ca și părinții mei din România.

Simți că ai o responsabilitate anume, că imagine, că atitudine, din postura de „idol al copiilor“?

Da, sigur că simt că am mai multă responsabilitate, chiar mult mai mare față de acum câțiva ani, dar știu ceea ce fac și ce trebuie să fac, primesc și urmez sfaturi doar din partea managerilor mei. De aceea, muncesc mult, ca să fiu cel mai bun exemplu pentru Generația Z, iar ei să învețe și din greșelile mele.

Cum se împacă titulatura asta cu momentul majoratului? Pe 10 iulie, când vei împlini 18 ani, vei sărbători alături de fani, printr-un concert. Cum va arăta petrecerea privată?

Totul a pornit de la o idee de moment, când managerii mei m-au întrebat dacă mi-aș dori să-mi sărbătoresc majoratul pe scenă, unde să putem petrece, cânta și dansa. Așa că, pe 10 iulie, de la ora 19.00, la Arenele Române, vă aștept să-mi fiți alături în cel mai important eveniment din viața mea. Evenimentul „Sweet 18“ va conține zone de entertainment, food & foto cornere, decorațiuni inedite și o locație amenajată ca la premiile Oscar, dar și invitați surpriză ce vor întregi marele show. Biletele s-au pus, deja, spre vânzare și se pot găsi pe platforma iabilet.ro. Abia aștept!

Cât de dificil îți este să demonstrezi că nu mai ești „fetița Iuliana Beregoi“ pe care o cunoștea toată lumea? Te ajută în asta rolul din serialul „Lara“?

Cine a zis că nu mai sunt?! (râde) Am rămas aceeași fetiță și foarte multe nu s-au schimbat la mine. Cum îmi zice mama, mereu voi fi şi voi rămâne copil! Însă, maturitatea mi-o demonstrez în serialul și filmul „Lara“, pe care le puteți, încă, viziona pe Netflix. Acolo, publicul mă vede altfel.

Ce te atrage mai mult: muzică sau actoria?

Este foarte greu să aleg un singur domeniu, pentru că ambele sunt în sufletul meu și le combin cu mare drag. Chiar mă bucur că pot performa și în muzică, și în actorie, pentru că așa îmi dezvolt aceste talente tot mai mult.

Din ce câștigi mai mult: din vlogging sau domeniul artistic?

Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre partea financiară, pentru că eu tot ceea ce fac o fac pentru publicul meu, iar banii reprezintă doar un fel de „bonus“ a activității mele. Publicul e cel care rămâne mereu lângă tine, ca artist, banii se duc imediat.

Cine se ocupă de imaginea ta, de styling?

De la începutul carierei mele, m-am ocupat eu, dar și managera mea, Alina Todasca, împreună cu mama. Cu ele am reușit să îmi formez imaginea pe care o am acum. Facem echipă bună și încercăm să menținem imaginea așa cum e ea, să mă reprezinte 100%.

Plănuiești să te muți la București?

Nu sunt adepta planurilor. (râde) La mine, totul vine spontan și niciodată nu spun niciodată. Cine știe, poate se va întâmpla și să mă mut în București. O să aflați, oricum, dacă se va întâmpla și asta.

Ai vreun iubit? Despre el cânţi în „După apus“?

Nu, nu am un iubit, dar la câte sfaturi le dau prietenelor mele, simt că aș avea și eu un iubit. (râde)

Ce urmează după liceu? Ce planuri ai?

Îmi doresc să îmi continui cariera și să mă concentrez, acum, doar pe aspectul ăsta. Momentan, nu mi-am plănuit ce voi face după terminarea liceului, dar sigur tot spre partea artistică mă voi duce sau, la cât de spontană sunt, poate aleg altceva. În orice caz, orice aș urma va fi spre binele carierei mele, sunt absolut convinsă.

@arhivă



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg