Jennifer Garner nu va uita niciodată această filmare din cariera ei!

Actorii au parte de multe peripeții la filmări, iar Jennifer Garner cunoaște cel mai bine acest aspect. Ce i s-a întâmplat actriței pe platourile de filmări, a dezvăluit chiar ea într-un interviu. Descoperă în rândurile următoare care a fost scena pe care nu o va uita niciodată! 

image

Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani, a stârnit reacții în mediul online după ce a povestit într-un interviu prin ce peripeții a trecut pe vremea când filma pentru celebra peliculă - „13 Going on 30‟. 

În timpul unei apariții la „Be My Guest‟, actrița a fost întrebată de gazda emisiunii dacă a existat vreun moment în cariera ei când a trebuit să mănânce ceva în mod repetat pentru ca scena să iasă perfect. 

Citește și acest articol: O sfântă! Jennifer Garner i-a oferit încălțările din picioare unui om al străzii 

Ce răspuns a dat Jennifer Garner?  

Jennifer Garner și-a amintit că a existat o scenă când personajul său, Jenna Rink, mânca un crevete, iar pentru că au existat greșeli, actrița a fost nevoită să repete scena de 22 de ori, și totodată să mănânce 22 de creveți:

„A trebuit să filmăm totul fără să facem greșeli, și, în fiecare secvență, am luat câte un crevete și l-am mâncat. Am filmat scena de 22 de ori‟, a spus ea, care a adăugat că, după masa copioasă de care a avut parte, a fost nevoită să ia o pauză: „Nu voi uita niciodată… Le-am spus că trebuie să mă așez un minut‟, a continuat fosta soția a lui Ben Affleck. 

Vezi și acest articol: FOTO Cum arată Christa Allen, fetița din „30 Going on 30”, la 30 de ani 

Când interviul cu actrița a fost postat pe TikTok, mulți internauți au spus că au fost derutați de faptul că lui Jennifer Garner i s-a părut mult să mănânce 22 de creveți. Ei au comentat că sunt obișnuiți să mănânce această cantitate la o singură masă:

„22 de creveți îmi comand o singură dată, la o masă principală‟, a scris unul dintre ei, „22 de creveți reprezintă doar un aperitiv‟, a glumit altul. Tu ce părere ai, este sau nu mult să mănânci această cantitate? 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld   Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg