Jennifer Garner le interzice copiilor ei să fie pe rețelele sociale. Iată motivul!

Cei trei copii ai actriței de la Hollywood au totul la dispoziție, mai puțin conturi pe rețelele sociale! Cum a reușit fosta soție a lui Ben Affleck să-și crească copiii fără telefoane mobile?

image

E o ciudățenie cât se poate de mare în societatea din zilele noastre! Într-o lume modernă, în care tehnologia ne este pusă la dispoziție celor mai mulți dintre noi, există și oameni care-și permit cele mai tari dispozitive de pe piață, dar... nu le vor. Care este explicația lor?

Știm și noi că nu le este benefic copiilor să crească în fața ecranelor și încercăm, pe cât posibil, să le limităm accesul zilnic la tablete, telefoane mobile și televizoare. Dar, să fim serioși, nu-i putem urmări în fiecare minut al zilei și nici nu considerăm, unii dintre noi, că-i bine ca cei mici să crească rupți complet de tehnologie. Așadar, nici prea mult timp pe internet, dar nici deloc, nu-i așa?

Ei bine, există părinți care își propun să-și crească micuții, pur și simplu, fără gadgeturi. Ei consideră că copilăria este mai bine trăită și simțită fără ca prichindeii să fie distrași constant de noutățile de pe Facebook sau filmulețele nesfârșite de pe TikTok. Printre acești părinți se numără și Jennifer Garner, actrița de la Hollywood, care are trei copii adolescenți, care nu sunt pe nicio platformă online!

Cum era acea vorbă conform căreia „Dacă nu ești pe internet, nu exiști!”?! Ei bine, adolescenții sunt primii care cred asta și își formează prietenii și în funcție de platforma pe care pot comunica cu ceilalți. Este o realitate acest lucru, oricât de mult am încerca s-o negăm. Și atunci, dacă cineva nu are nici măcar telefon, este marginalizat de semenii lui fără ezitare. Totuși, copiii actriței americane nu par să sufere din acest motiv, dimpotrivă.

„Fiica mea cea mare îmi este recunoscătoare!”, a ținut să precizeze Garner făcând referire la decizia ei de-a nu le permite copiilor ei accesul pe rețelele sociale. Cum a reușit să-i convingă pe cei trei copii ai ei că n-au nevoie de telefoane mobile?

image

„Le-am spus să-mi arate articole scrise, dovezi științifice despre cât de bune sunt rețelele sociale pentru adolescenți, pentru a putea începe această coversație cu ei – dacă să le dau voie să-și facă conturi pe social media sau nu”, a povestit Jennifer, în timpul emisiunii TODAY, că le-a spus copiilor ei. Neavând cum să-i aducă mamei lor faimoase dovezi științifice în acest sens, aceștia au acceptat decizia părintelui lor de-a nu le permite accesul online.

Actrița de 50 de ani are trei copii cu fostul ei soț, Ben Affleck, însurat acum cu Jennifer Lopez, pe Violet, de 17 ani, pe Seraphina, de 13 ani, și pe Samuel, de 11 ani. Niciunul dintre ei nu folosește nicio rețea socială și nici nu este extrem de supărat pe interdicția inpusă de mama lor.

„Copilul meu cel mare este recunoscător. În ceea ce îi privește pe ceilalți doi, mai am un drum destul de lung de parcurs, așa că ciocăniți în lemn, să nu cobim. O să vedem dacă reușesc să rezist și cu ei doi”, a conchis Jennifer Garner.  

Foto - Shutterstock



Recente

ten frumos jpg
Britney Spears  jpg
Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg