Jennifer Grey, la 35 de ani după „Dirty Dancing‟. S-a împăcat cu greşeala care i-a distrus cariera

Pentru a corespunde standardelor de frumusețe, multe celebrităţi se lasă pe mâna chirurgilor esteticieni sau plasticieni. Rezultatele nu sunt chiar cele așteptate, iar actrița Jennifer Gray, faimoasă după rolul principal din „Dirty Dancing‟ știe foarte bine ce impact are aceasta asupra unei cariere în ascensiune.

image

Ajunsă la 62 de ani, actrița Jennifer Gray vorbește despre operaţia estetică pe care regretă că a lăsat-o să- afecteze succesul în carieră. De asemenea, arată că timpul a învățat-o să continue să vadă partea bună a lucrurilor.

Mama a îndemnat-o să facă o rinoplastie

Fiind fiica unui actor câștigător de Oscar și a unei cântăreațe și actrițe celebre, Jennifer Gray nu era străină de industria cinematografică și dorea să calce pe urmele părinților. Jo Wilder, mama ei, i-a sugerat să facă o operaţie la nas pentru a avea mai mult succes. Ambii părinţi trecuseră printr-o astfel de operaţie şi știau de ce ar fi nevoie pentru a ajunge la Hollywood. Cu toate acestea, tânăra Jennifer a fost complet împotriva ideii de a face rinoplastie.

Citește și: A cheltuit 600.000 de dolari să arate ca o Kardashian. Cât a plătit să revină la normal?

Pe atunci, nu ştia că va avea un succes neaşteptat la vârsta de numai 27 de ani, în urma apariţiei în filmul „Dirty Dancing‟. A jucat rolul „Baby” Houseman, o tânără care se îndrăgostește de instructorul ei de dans, interpretat de Patrick Swayze.

Jennifer Gray, urmărită de greșeala care i-a distrus cariera

Chiar dacă devenise cea mai mare vedetă de la Hollywood pentru o vreme datorită succesului filmului, cariera ei nu a continuat cum se aştepta toată lumea. La scurt timp după apariţia în „Dirty Dancing‟, a acceptat prima operație la nas, urmată de o a doua rinoplastie puțin mai târziu.

Curând după aceea, actriţa a dezvăluit că fața ei s-a schimbat atât de mult după a doua procedură, încât actorul Michael Douglas nici măcar nu a recunoscut-o în timpul unei premiere a filmului. Gray și-a dat seama de efectul ireversibil pe care urma să-l aibă această transformare asupra viitorului ei. „Am devenit complet invizibilă de pe o zi pe alta. În ochii lumii, nu mai eram eu‟, a explicat Jennifer.

Multă vreme după operație, a regretat decizia spunând: „Am intrat în sala de operație o celebritate și am ieșit o anonimă‟.

Vezi și: Linda Evangelista, cu fața lipită cu scotch pe coperta Vogue!: „Nu arăt așa în realitate!”

A făcut pace cu decizia care i-a schimbat traiectoria profesională

În prezent, actrița se simte mai bine în pielea ei decât oricând: „Nu am simțit niciodată ceea ce simt în aceste zile. Cred că a doua jumătate a vieții unei femei este cea mai bună jumătate‟.

Jennifer Grey, la 35 de ani după Dirty Dancing Sursa foto Shutterstock 99882884 jpg

Jennifer Gray și-a scris memoriile și chiar lucrează la o continuare a filmului de succes în care a jucat în urmă cu 35 de ani. A ajuns acum la pacea interioară după ce a reflectat asupra deciziilor din trecut și asupra motivului pentru care a fost ținută departe de Hollywood.

FOTO: Shutterstock, captură YouTubeRecente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg