JLo ține cont de horoscop când își alege dansatorii. Ce zodie respinge

Să fii în echipa de dans a lui Jennifer Lopez (JLo) pare a fi o oportunitate uriașă, dar ce-ai spune dacă zodia ta ar fi un criteriu eliminatoriu? Potrivit unei vedete, Jennifer Lopez nu își dorește să aibă aproape un anumit semn zodiacal.

image

Jennifer Lopez este cunoscută în întreaga lume pentru show-urile sale de dans, de excepție. Fiind o perfecționistă, JLo își dorește în echipa sa, dansatori profesioniști și totodată oameni cu care să fie compatibilă. Poate, de aceea, pentru artistă sunt importante zodiile ce o înconjoară sau, cel puțin, asta spune dansatoarea și actrița Glee Heather Morris. Iată ce s-a aflat!

Ce a povestit Glee Heather Morris

Glee Heather Morris, o dansatoare profesionistă, a povestit la podcastul „Just Sayin’‟ o întâmplare pe care a trăit-o la o audiție pentru echipa de dans a lui JLo. Potrivit dansatoarei, Jennifer Lopez ține cont de horoscop când își alege echipa, iar semnul zodiacal pe care îl elimină din prima este Fecioara:

Am o poveste amuzantă de spus, despre Fecioare. Jennifer Lopez a susținut o audiție pentru echipa de dans, pentru unul dintre turneele ei, în urmă cu câțiva ani în urmă. De cele mai multe ori, pentru o audiție de dans, nu ești plătit, ești acolo de dimineața, de la ora 10 dimineața și dai probe până la ora 6 seara. Așadar, era sfârșitul audiției. Ea a venit în ultima parte a zilei ca să vadă ce dansatori au rămas. JLo a intrat în cameră și a spus…

Vezi și: FOTO JLo și Ben Affleck, casă în valoare de 60 de milioane de dolari. Cum arată locuința de lux 

«Vă mulțumesc foarte mult. Ați muncit atât de mult. Dacă sunt Fecioare în cameră, le rog să ridice mâna». Așa că, o mulțime de persoane, zodia Fecioară, au ridicat mâna, iar JLo s-a uitat la asistenta sa și i-a spus «Mulțumesc pentru că ai venit!». La final, acele persoane au plecat, după o zi întreaga de audiții‟, a concluzionat Morris. 

Glee Heather Morris este sigură că Jennifer Lopez nu își dorește să aibă aproape acest semn zodiacal, deoarece Fecioara este o zodie perfecționistă, care iubește planificarea și lucrurile organizate, iar JLo preferă haosul și agitația. 

Citește și: Zodia Fecioarei. 13 lucruri pe care trebuie să le știi despre ea 

Potrivit „Mind Body Green‟, Fecioarele tind să se „ciocnească‟ cu semnele de foc, Leu, Săgetător și Berbec.

JLo este zodia Leu, în timp ce actualul său soț, Ben Affleck, tot Leu, iar fostul ei soț, Marc Anthony, este zodia Fecioară. 

Srusă foto: Pinterest



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg