Johnny Depp, colecţionarul de păpuşi Barbie. Ce alte hobby-uri au vedetele internaţionale

1 shutterstock 1171271278 jpg jpeg

În lumea vedetelor, excentricităţile sunt la ele acasă. Nici la capitolul hobby-uri, celebrităţile nu stau rău, iar obsesiile lor sunt pur şi simplu remarcabile.

Vedetele pot câştiga mulţi bani cântând, jucând sau dansând, dar asta nu înseamnă că în timpul liber ele nu pot avea hobby-uri. Fiecare celebritate a fost cândva un copil, iar în cazul unora, acest lucru se reflectă şi astăzi. Unele vedete se comportă ca nişte copii în faţa lucrurilor pe care le adoră şi sunt de-a dreptul obsedate să le colecţioneze. Iată cu ce se ocupă în timpul liber Jennifer Garner, Jordin Sparks, Johnny Depp, Tom Hanks şi Leslie Mann! 

Jennifer Garner cântă la saxofon

Actriţa Jennifer Garner nu a excelat niciodată cu rolurile în musicaluri pe marile ecrane, dar în realitate ea ştie să cânte la saxofon ca o profesionistă. Actriţa nu se teme să îşi etaleze talentele muzicale şi să cânte pentru prietenii apropiaţi, aşa cum a făcut-o la ziua de naştere a prietenei sale, Reese Witherspoon. Jennifer i-a impresionat pe toţi cei prezenţi la ziua lui Reese cu talentul său şi şi-a numit saxofonul „Sally, saxofonul sexy” („Sally the Sexy Saxophone”).

Jordin Sparks sute de carduri Pokémon

stanga
dreapta
4 jennifer garner jpg jpeg
3 jordin sparks jpg jpeg
2 johnny depp barbie jpg jpeg
5 tom hanks jpg jpeg
6 monociclu png png

Cântăreaţa Jordin Sparks, în vârstă de 31 de ani, demonstrează că are un suflet tânăr şi, la fel ca orice copil al anilor ’90, ea iubeşte personajul animat - Pokémon. Atât de mult îl iubeşte încât acasă are o colecţie enormă cu carduri Pokémon. Din colecţia sa fac parte şi caduri speciale, cum ar fi cadrul holografic rar cu Pokémon. Ea a colecţionat aceste carduri când era mică şi are o cutie uriaşă unde le păstrează.

Citeşte şi: Celebrităţi care au refuzat steaua de pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. George Clooney, printre ele 

Johnny Depp, colecţie de păpuşi Barbie

Da, ai citit bine! „Piratul din Caraibe”, Johnny Depp, are o întreagă colecţie de păpuşi Barbie. Renumitul actor a început să le colecţioneze iniţial pentru a se juca cu fiica lui, Lily-Rose Depp, dar a făcut o pasiune din asta şi nu s-a mai putut opri. Acum deţine o colecţie impresionantă cu păpuşi de epocă, din diferite generaţii, pe care le păstrează într-un depozit din locuinţă, făcut special pentru colecţia sa. Depp a afirmat că jucatul cu fiica sa cu aceste păpuşi îl relaxa, iar de atunci a început pasiunea lui.

Tom Hanks iubeşte maşinile de scris

Actorul Tom Hanks deţine sute de maşini de scris, iar multe dintre ele încă sunt în stare de funcţionare. Acesta nu este un nou hobby de-al lui Hanks, întrucât el colecţionează maşini de scris, încă din anii ’70. O conversaţie cu un vânzător de maşini de scris i-a atras interesul, iar de atunci Hanks este un adevărat colecţionar.

Citeşte şi: Sunt bogaţi şi faimoşi, dar locuiau pe stradă la începuturile carierei. Chris Patt a stat într-o dubă în Hawaii

Leslie Mann şi roţile pentru bicicletă

De mulţi ani de zile, Leslie Mann este pasionată să colecţioneze…multe roţi pentru biciclete. Actriţa este pasionată, încă din copilărie, de monocicluri şi este foarte talentată când vine vorba de mersul pe o singură roată. Deşi poate fi o activitate destul de dificilă, care necesită un grad ridicat de echilibru şi de coordonare, Mann are destul de multă experienţă cu care ar face gelos orice artist de la circ.

Sursă foto: Pinterest, ShutterstockRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg