Reacția lui Chris Rock la faptul că Amber și-a lăsat excrementele în patul lui Depp

Procesul dintre Johhny Depp și fosta sa parteneră de viață, Amber Heard, pare a fi departe de a se termina. Urmăritorii acestui caz s-au împărțit în două tabere, cei care îl susțin pe actorul din „Pirații din Caraibe‟ și cei care o compătimesc pe Amber. Inclusiv comediantul Chris Rock a avut ceva de spus cu privire la această poveste. 

image

Căsnicia lui Johnny Depp (58 de ani) cu Amber Heard (36 de ani) s-a terminat cu multe acuze și scandal. Înainte de finalizarea divorțului, din anul 2016, Heard a depus un ordin de restricție împotriva actorului și îl acuza de violență domestică. Ulterior, ea a scris o opinie, într-o publicație cunoscută, despre „o figură publică care reprezenta abuzul domestic‟. În ciuda faptului că Johhny Depp nu era menționat, el a dat în judecată publicația, dar și pe Amber Heard pentru suma de 50 de milioane de dolari. Neînțelegerile nu s-au oprit aici, deoarece Amber l-a dat și ea în judecată pe Johhny Depp pentru o sumă mai mare de bani. 

În instanță, certurile dintre cei doi au scos la iveală întâmplări care au uimit o lume întreagă - de la agresiuni fizice și verbale, la consum de substanțe interzise și alte incidente rușinoase. 

Citește și: Ce acuzație rușinoasă îi aduce Johnny Depp fostei soții. Cei doi au ajuns din nou la tribunal! 

Cel mai rușinos moment?  

Una dintre întâmplările care a surprins pe toată lumea ar fi avut loc în anul 2016. În timp ce era audiat, Johnny Depp a spus că, în timpul căsniciei cu Amber, s-a întâmplat un incident care l-a dezgustat. El a dezvăluit că fosta sa soție i-ar fi pus materii fecale în patul lor, după o ceartă. Actrița susține că totul a fost doar o farsă, însă reacțiile nu au întârziat să apară. 

Vezi și: Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp-Amber Heard

Ce a avut de spus Chris Rock 

Comediantul Chris Rock și-a exprimat opinia cu privire la acest moment din mariajul celor doi. În timpul unei emisiuni de comedie, el a declarat că este important că crezi femeile, mai puțin pe Amber Heard: „Credeți toate femeile, credeți toate femeile…cu excepția lui Amber Heard. Odată ce ai făcut asta, ești vinovată pentru tot. Wow! Și după acel moment, ei au mai avut o relație? Trebuie să fie ceva uimitor…‟, a spus el, conform „Fox News‟. 

image

Presupusul incident a fost dezvăluit în istanță pe 28 aprilie, când fostul șofer și agentul de securitate al lui Depp, Starling Jenkins, a povestit despre „surprinza‟ pe care fosta lui Depp a lăsat-o în patul matrimional.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg