Reacția lui Chris Rock la faptul că Amber și-a lăsat excrementele în patul lui Depp

Procesul dintre Johhny Depp și fosta sa parteneră de viață, Amber Heard, pare a fi departe de a se termina. Urmăritorii acestui caz s-au împărțit în două tabere, cei care îl susțin pe actorul din „Pirații din Caraibe‟ și cei care o compătimesc pe Amber. Inclusiv comediantul Chris Rock a avut ceva de spus cu privire la această poveste. 

image

Căsnicia lui Johnny Depp (58 de ani) cu Amber Heard (36 de ani) s-a terminat cu multe acuze și scandal. Înainte de finalizarea divorțului, din anul 2016, Heard a depus un ordin de restricție împotriva actorului și îl acuza de violență domestică. Ulterior, ea a scris o opinie, într-o publicație cunoscută, despre „o figură publică care reprezenta abuzul domestic‟. În ciuda faptului că Johhny Depp nu era menționat, el a dat în judecată publicația, dar și pe Amber Heard pentru suma de 50 de milioane de dolari. Neînțelegerile nu s-au oprit aici, deoarece Amber l-a dat și ea în judecată pe Johhny Depp pentru o sumă mai mare de bani. 

În instanță, certurile dintre cei doi au scos la iveală întâmplări care au uimit o lume întreagă - de la agresiuni fizice și verbale, la consum de substanțe interzise și alte incidente rușinoase. 

Citește și: Ce acuzație rușinoasă îi aduce Johnny Depp fostei soții. Cei doi au ajuns din nou la tribunal! 

Cel mai rușinos moment?  

Una dintre întâmplările care a surprins pe toată lumea ar fi avut loc în anul 2016. În timp ce era audiat, Johnny Depp a spus că, în timpul căsniciei cu Amber, s-a întâmplat un incident care l-a dezgustat. El a dezvăluit că fosta sa soție i-ar fi pus materii fecale în patul lor, după o ceartă. Actrița susține că totul a fost doar o farsă, însă reacțiile nu au întârziat să apară. 

Vezi și: Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp-Amber Heard

Ce a avut de spus Chris Rock 

Comediantul Chris Rock și-a exprimat opinia cu privire la acest moment din mariajul celor doi. În timpul unei emisiuni de comedie, el a declarat că este important că crezi femeile, mai puțin pe Amber Heard: „Credeți toate femeile, credeți toate femeile…cu excepția lui Amber Heard. Odată ce ai făcut asta, ești vinovată pentru tot. Wow! Și după acel moment, ei au mai avut o relație? Trebuie să fie ceva uimitor…‟, a spus el, conform „Fox News‟. 

image

Presupusul incident a fost dezvăluit în istanță pe 28 aprilie, când fostul șofer și agentul de securitate al lui Depp, Starling Jenkins, a povestit despre „surprinza‟ pe care fosta lui Depp a lăsat-o în patul matrimional.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg