Kate Winslet, după apariția în filmul „Titanic‟: „Să fii faimos este oribil‟

După ce a jucat în „Titanic‟, viața lui Kate Winslet s-a schimbat. Și nu doar în bine, așa cum ai putea crede… Descoperă ce a avut de spus actrița într-un interviu! 

image

În celebrul film „Titanic‟, regizat de James Cameron, Kate Winslet a jucat-o pe Rose DeWitt Bukater, o tânără aristocrată, care se îndrăgostește de Jack Dawson, interpretat de Leonardo DiCaprio, în ciuda diferențelor sociale. Kate Winslet a fost foarte apreciată pentru apariția ei în acest film, drept dovadă popularitatea ei și premiile pe care le-a primit ulterior, însă faima a venit la pachet și cu dezavantaje. 

Citește și: Coincidențe stranii. Ce autor ar fi prezis scufundarea Titanicului

Kate Winslet: „Viața mea a fost neplăcută‟ 

Actrița Kate Winslet a povestit într-un interviu pentru revista „Porter‟ că nu i-a fost ușor să gestioneze celebritatea la vârsta de 20 de ani: „Am simțit că trebuie să arăt într-un anumit fel și să fac anumite lucruri. Viața mea a fost neplăcută‟, își amintește actrița, care la vârsta de 22 de ani a doborât recordul ca fiind cea mai tânără persoană care a primit două nominalizări la Oscar. „Jurnaliștii mi-au spus mereu: după Titanic puteai face orice și totuși ai ales să faci lucruri mărunte. Iar eu le-am zis: am făcut-o pe viață. Pentru că, ghici ce, să fii faimos este oribil‟, a continuat Kate. 

Totuși, Kate Winslet apreciază că a avut oportunitatea să joace în acest film și nu regretă traiectoria ei în carieră: „Nu este o povară. Titanic încă le aduce oamenilor bucurie‟, a spus ea. 

Citește și: Leonardo DiCaprio a convins-o pe Kate Winslet să își accepte silueta. Cum a încurajat-o? 

Kate Winslet era să piardă rolul din „Titanic‟, deoarece James Cameron și-a dorit inițial ca Gwyneth Paltrow să o joace pe Rose DeWitt Bukater. Potrivit publicației „Mirror‟, Kate l-a implorat pe regizor ca ea să interpreteze personajul principal: „Nu înțelegi! Eu sunt Rose! Nu știu de ce te gândești la altcineva‟, i-ar fi spus actrița.

După succesul filmului „Titanic‟, Kate Winslet a refuzat proiecte mari de cinema și a ales producții mai mici, independente: „Nu sunt o vedetă de succes. Nu am văzut niciodată Titanic ca pe o trambulină pentru filme mai mari sau pentru mai mulți bani. Știam că ar fi putut fi așa, dar m-ar fi distrus. Mi-am iubit meseria și nu vreau să mă plictisesc niciodată de ea‟, spunea actrița într-un interviu pentru „The Independent‟. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg