Leonardo DiCaprio a convins-o Kate Winslet să-și accepte silueta. Cum a încurajat-o?

Poate că nu au trăit o poveste romantică, așa cum mulți fani și-ar fi dorit, însă prietenia lor de lungă durată dovedește că între vedetele de la Hollywood se pot forma conexiuni speciale. Leonardo DiCaprio și Kate Winslet se cunosc de două decenii, iar actorul a jucat un rol important în viața vedetei când cei din jur i-au criticat silueta. 

image

La doar 21 de ani, Kate Winslet devenea cunoscută la nivel internațional datorită rolului său din filmul „Titanic”, așa cum se întâmpla și cu Leonardo DiCaprio, care avea pe atunci 22 de ani. Celebritatea i-a adus lui Winslet atât beneficii, cât și valuri de critici cu privire la aspectul său fizic. Deși putem spune că mereu a arătat bine, actrița a fost ținta unor comentarii răutăcioase cu privire la forma corpului ei

Citește și: Kate Winslet a pierdut premiera „Titanic” ca să participe la înmormântarea primului ei iubit 

Pe când era tânără, Kate Winslet a fost agresată, deoarece își dorea să aibă succes, informează „Bright Side”. Nu doar colegii ei ar fi hărțuit-o, ci și tabloidele care au comentat despre greutatea ei, i-au estimat kilogramele și au scris despre presupusele diete pe care le urmase pe când avea doar 19 ani. Actrița a mărturisit că toate criticile au afectat-o semnificativ și i-au afectat stima de sine. „La un moment dat, actrița s-a simțit izolată și îngrijorată cu privire la modul în care o percepe comunitatea de la Hollywood”, scrie publicația. 

Kate Winslet, salvată de Leonardo DiCaprio

În timpul unui interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Kate Winslet a mărturisit că Leonardo DiCaprio a ajutat-o să își învingă temerile. El a încurajat-o și i-a spus: „Este cu adevărat important să fii în forma în care ești”. Actorul i-a explicat că multe femei au convingerea că dacă vor fi slabe, vor fi iubite și vor avea succes, ceea ce nu se aplică în cazul său.

Conversație pe care Winslet a avut-o cu prietenul și colegul său a făcut-o să realizeze că DiCaprio avea dreptate. De altfel, Kate a declarat că nominalizarea la Oscar pentru rolul ei din Titanic a ajutat-o să își dea seama că poate să aibă succes, fără să fie slabă sau să țină diete restrictive. Ulterior, actrița l-a numit pe DiCaprio „o persoană loială”.

Cei doi actori sunt prieteni de peste 25 de ani, iar legătura lor specială se vede la fiecare apariție de pe covorul roșu. 

Sursă foto: PinterestRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg