Khloé Kardashian a slăbit mai mult de 30 de kilograme după ce a făcut aceste schimbări!

Khloé Kardashian (39 de ani) a dezvăluit care este secretul siluetei sale! Vedeta de televiziune a povestit că a reușit să slăbească mai mult de 30 de kilograme după ce a făcut câteva schimbări în stilul său de viață. 

image

Astăzi are o siluetă ideală, însă vedeta serialului „Keeping Up with the Kardashians‟, Khloé Kardashian, s-a confruntat și cu problema kilogramelor în plus. Acest lucru s-a întâmplat în perioada în care a rămas însărcinată cu fiica sa, True, astăzi în vârstă de 6 ani. 

În sarcină, Khloé Kardashian a acumulat 37 de kilograme și a ajuns să cântărească în jur de 90 kilograme, scrie „Page Six‟. După ce a născut, însă, vedeta și-a modificat dietă, a făcut sport și a reușit să ajungă la greutatea pe care și-a dorit-o, și anume la 55 de kilograme: „Când am născut-o pe True, aveam 92 de kilograme‟, a spus Khloé în podcastul „She MD‟. „Mi-a luat mulți ani să slăbesc pentru prima dată, dar aveam toate instrumentele la dispoziție, știam ce să fac și am pierdut greutatea acumulată în timpul sarcinii mai repede decât s-ar fi întâmplat cu greutatea mea normală. Am fost atât de mândră de mine, am făcut-o de două ori‟, a continuat ea. 

Citește și acest articol: Atenție, imagini cu impact emoțional! Khloe Kardashian dezvăluie: „Melanomul e mortal!” 

Cum a reușit Khloé Kardashian să slăbească 37 de kilograme? 

Să slăbești 37 de kilograme poate că nu pare a fi o misiune simplă, însă Khloé Kardashian a știut ce să facă! Vedeta a spus că „ușor, ușor‟ a eliminat alimentele bogate în calorii din dieta sa, dar, în special, sucurile cu zahăr. Mai mult, ea s-a antrenat în sala de sport de cinci ori pe săptămână, făcând pilates, antrenamente cardio și de forță.

După ce a obținut corpul pe care și l-a dorit, Khloé a spus că a mâncat ceea ce și-a dorit, iar, în prezent, și nu are pofte „interzise‟: „Mi-am antrenat creierul să nu mănânc prostii. Slăbiciunea mea este pizza. Dar acum am o stare de spirit diferită și nu mănânc o pizza întreagă. Când creierul tău antrenat și corpul este‟, a mărturisit ea. 

Vezi și acest articol: Secretele lui Kim Kardashian pentru o siluetă de vis. Așa reușește vedeta să atragă toate privirile! 

Pe lângă fiica sa, True, în vârstă de 6 ani, pe care o are cu fostul iubit, Tristan Thompson, Khloé Kardashian este mama unui băiețel, în vârstă de 1 ani, pe nume Tatum, care a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat. 

Sursă foto: Instagram @ Khloé Kardashian 



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg