Cât a plătit Kim Kardashian pentru un colier pe care l-a purtat Prințesa Diana

Kim Kardashian demonstrează că banii nu reprezintă o problemă dacă își dorește să achiziționeze ceva ce își dorește. De curând, vedeta a licitat o sumă impresionantă pentru un colier pe care l-a purtat Prințesa Diana. Câți bani a fost dispusă Kim să plătească? 

image

Vedeta Kim Kardashian (42 de ani) este noua posesoare a colierului ce poartă numele de „Atallah Cross‟. Bijuteria cu diamante a fost purtată de Prințesa Diana o singură dată, în anul 1988, la un eveniment caritabil care a avut loc în Londra (vezi în galeria foto!). Prețiosul pandantiv în formă de cruce datează din anii ’20 și aparține brandului de bijuterii de lux „Garrard‟, o marcă pe care Prințesa Diana o prefera. Greutatea totală a diamantului este de aproximativ 5,25 carate. 

image

Patru persoane s-au întrecut în licitații 

Colierul prețios a fost scos la licitație în Londra, iar patru persoane s-au întrecut pentru a-l obține. Deși Kim Kardashian nu a zburat mii de kilometri de casa ei din Statele Unite ale Amercii pentru a licita personal, ea și-a pus un reprezentant de încredere, care a obținut articolul în schimbul a 197.453 de dolari americani, informează „TMZ‟. 

Vezi și: Ce averi au celebritățile. Diferență enormă între Kim Kardashian și Pete Davidson! 

Val de critici împotriva vedetei 

După ce a cumpărat acest colier, Kim Kardashian s-a ales cu multe critici din partea urmăritorilor din mediul online. „Este atât de deranjant… Nevoia de a ieși în evidență chiar îi păcălește creierul‟, a scris o persoană, conform „The Sun‟. „De ce simte nevoia să facă lucruri de acest gen? Este înfiorător‟, a remarcat un altul. 

„O să îl strice, așa cum i-a stricat și rochia lui Marilyn‟, a comentat un utilizator, făcând referire la momentul când Kim ar fi deteriorat o celebră rochie a lui Marilyn Monroe, după ce a purtat-o la Gala Met din 2022. „Kim Kardashian nu va fi niciodată la fel de celebră ca Marilyn Monroe sau ca Prințesa Diana‟, a glumit un alt urmăritor.

Citește și: Ce se întâmplă cu rochiile celebrităților după marile evenimente 

Potrivit „TMZ‟, Kim Kardashian este obișnuită cu licitațiile. Vedeta a cumpărat și alte obiecte care au aparținut personalităților, precum Elizabeth Taylor sau Jacqueline Kennedy Onassis. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg