„Medicul mi-a spus să beau sperma soțului”. Kourtney Kardashian, disperată să rămână gravidă.

Cea mai mare dintre faimoasele surori Kardashian încearcă cu disperare să facă un copil cu proaspătul ei soț, Travis Baker (46). Însă lucrurile nu merg precum și-ar dori cei doi amorezi, motiv pentru care vedeta de reality show încearcă orice posibil pentru a devenit din nou mamă.

image

Bruneta de 43 de ani s-a măritat de câteva zile, are propriul business de lifestyle, Poosh, și o singură dorință neîmplinită. Celebra mămică a trei copii își dorește nespus să-i ofere jumătății lui un copil, însă faimosul cuplul întâmpină probleme de fertilitate, pentru care au găsit tot felul de soluții inedite – de la ședințe de aburi vaginală la băut sperma partenerului ei, toboșarul trupei Blink-182.

Ședință cu aburi pentru organele genitale

După ce procedura lor de FIV nu a avut succes, cei doi amorezi și-au propus să încerce metode de concepere mai neortodoxe, precum curățirea Panchakarma, care ar fi un obicei vechi de 3.000 de ani de înlăturare a toxinelor din organism.

Cei de la WebMID susțină că această procedură nu numai că nu le va îndeplini dorința de-a devenit părinți, dar poate fi și periculoasă. Kourtney a mai trecut prin această experiență acum 10 ani și n-a pățit nimic, iar Travis este încrezător în ceea ce i-a propus soția lui.  

image

Kardashian i-a propus lui Travis abstinența. Da, da, ca să poată să conceapă un copil perechea trebuie să se abțină de la sex. Baker s-a simțit puțin nesigur pe asemenea metode de concepție – să nu facă sex și sport timp de o săptămână – însă a acceptat provocarea.

După ce a făcut acea ședință cu aburi pentru părțile ei intime, supravegeată, evident, de expertul Ayurvedic Martha Soffer, Kourt a povestit, în noul ei reality show de pe Hulu, că ultima dată când a fost la medic acesta i-a spus că sperma lui Travis este de nota 10, după care i-a dat un sfat cel puțin uimitor.

Spermatozoizi de nota 10

Acel doctor i-a spus vedetei să bea serma lui Travis de patru ori pe săptămână pentru a-și spori șansele de-a rămâne gravidă. „Îl iubesc la nebunie pe doctorul ăsta!”, a exclamat muzicianul când a aflat despre propunerea lui.

„Doctorul mi-a spus că ar fi benefic pentru tiroida mea să-i beau sperma lui Travis cam de patru ori pe săptămână”, a dezvăluit Kourtney puțin stânjenită.

Cei doi soți și-au documentat întregul proces de obținere a unei sarcini, permițând camerelor de vedere să filmeze până și ședințele lor de tratamente intime și întâlnirile pe care le au cu medicii specializați în intertilitate.  

image

„Doamne Dumnezeule, e nebunie curată!”, a țipat Kourtney când a aflat că trebuie să țină o dietă foarte strictă, din care cafeau n-are ce căuta. „Dar postul acesta se dovedește a fi minunat într-un final. Numai când mă gândesc cum o să simt gustul primei băuturi matcha după ce am stat atâta timp fără cafea!”, a declarat vedeta de 43 de ani.

Kourtney are trei copii cu fostul ei iubit, Scott Disick – Mason (12), Penelope (9) și Reign (7) – iar soțul ei, Travid Baker, are trei progenituri cu fosta lui parteneră, Shanna Moakler, - Landon (18), Alabama (16) și fiica lui vitregă Atiana De La Hoya (23).

Foto - Instagram



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg