La o cafea cu... Radu Vâlcan
Din punctul meu de vedere, nu ar trebui să fie o problemă, ci un avantaj. Motivele sunt suficiente, dar cel mai important este că amândoi cunosc situaţiile cu care se confruntă din punct de vedere profesional, amândoi cunosc avantajele şi dezavantajele profesiei respective, sau cel puţin aşa ar trebui să fie. Spun cel puţin, pentru că avem parte de suficiente exemple în jurul nostru când există şi contradicţii pe aceleaşi teme.
A lucra în acelaşi domeniu nu presupune întotdeauna numai „lapte şi miere“. Contează foarte mult să menţii acel echilibru care îţi conferă zi de zi momente frumoase,pline de adrenalină şi în viaţa personală.Eu şi Adela (n.r. − Popescu,iubita lui Radu) avem aceeaşi profesie şi,chiar mai mult decât atât,din fericire,interacţionăm de mai multe ori pe parcursul unei zile. Actoria este foarte solicitantă şi ar fi greu ca relaţia să se menţină vie dacă nu ne-am întâlni şi la lucru,din simplul motiv căne-am vedea foarte puţin.Plus că ai o grămadă de avantaje petrecând mult timp împreună:
1. Ţi-ai uitat recuzita (racordul),ea te ajută în privinţa asta!; 2. Nu mai cheltuieşti bani pe telefon;3. Economisim benzină pentru că,evident,mergem cu aceeaşi maşină.
Acum,serios vorbind,te poţi folosi de toate aceste avantaje pe care ţi le oferă jobul în acelaşi domeniu,dar,aşa cum am spus mai devreme,totul se reduce la echilibru şi la maturitatea necesare unei armonii perfecte,indiferent că vorbim despre viaţa personală sau despre cea profesională.
Să lucrăm împreună este contextul nostru favorabil şi preferat,că,vorba ceea,aşa ne-am cunoscut! Aceasta este o simplă teorie,care funcţionează perfect pentru noi,dar nu înseamnă că este general valabilă.