Lady Gaga a scăpat „porumbelul” chiar la Olimpiadă - e logodită!

Artista de 38 de ani a confirmat logodna de patru ani cu iubitul ei chiar la Olimpiadă, când i-a făcut cunoștință prim-ministrului francez cu… logodnicul ei.

image

Vești minunate pentru Lady Gaga, care se pare că se află acum în drum spre altar. Vedeta n-a suflat nicio vorbă despre logodna ei cu omul de afaceri și investitorul în tehnologie Michael Polansky, însă s-a scăpat chiar la Jocurile Olimpice, unde l-a prezentat pe viitorul ei soț ca fiind „logodnicul meu” prim-ministrului francez, Gabriel Attal.  

Momentul în care cântăreața a scos „porumbelul” a fost filmat și postat de omul politic francez chiar pe pagina sa de TikTok. Pe 28 iulie, Lady Gaga poate fi auzită cum s-a referit la iubitul ei ca la viitorul ei soț într-un filmuleț cât se poate de serios, în care vedeta n-ar fi avut de ce să se țină de glume. Doar nu-l minți pe prim-ministrul unei țări, nu-i așa?

Gaga și Polansky și-au început idila în 2020, când au fost surprinși sărutându-se la o petrecere de Revelion din Las Vegas. Numai câteva săptămâni mai târziu, cei doi amorezi și-au făcut publică idila, când au fost prezenți împreună la Super Bowl, în Miami, în 2020.

image

După ce și-au petrecut bună parte din carantina pandemică împreună, cei doi iubiți și-au continuat relația fără să se sature unul de altul. De fapt, în ianuarie 2021, când Gaga a cântat la inaugurarea președintelui Joe Biden, Michael era alături de vedetă. Iar, în culise, cântăreața l-a prezentat tuturor pe iubitul ei ca pe… iubitul ei.

La sfârșitul anului 2021, cuplul nu părea în nicio grabă să se logodească, dar se purta deja ca o pereche căsătorită. De-atunci, amorezii nu și-au afișat prea mult idila, însă și-au păstrat sentimentele puternice pe care le au unul pentru celălalt, iar acum… par logodiți.

image

Veste minunată n-a fost confirmată de Lady Gaga, însă toată presa americană a publicat știrea logodnei celebrei artiste. Felicitări și din partea noastră atunci!

foto - Instagram



Recente

Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg