Lămâia te scapă de mătreaţă

1 71482 original jpg jpeg

Ştiai că banala lămâie, pe care de obicei o foloseşti să dea gust ceaiului, are nenumărate calităţi care te fac mai frumoasă? Te scapă de mătraţă, albeşte unghiile şi te scapă de coşuri.

Datorită conţinutului de acid citric,calciu,magneziu,potasiu,cupru,fosfor,seleniu,sodiu şi de fier,lămâia este unul dintre cele mai bune „medicamente” naturale.

Alungă mătreaţa

Pentru uz extern,sucul de lămâie este ideal pentru femeile care au probleme cu scalpul. Astfel,timp de câteva săptămâni,după spălare,trebuie să-ţi clăteşti părul cu sucul de la o lămâie şi vei scăpa de mătreaţă.

Soluţie antiacnee

Zeama de lămâie este eficientă şi în tratarea acneei şi a punctelor negre. Nu trebuie decât să storci zeama şi o aplici pe faţă,pe zonele afectate,timp de aproximativ un sfert de oră,după care clăteşti bine cu apă călduţă. Este bine ca tratamentul să fie făcut timp de o săptămână,seara,înainte de culcare.

Lămâia este la fel de eficientă şi când suferi din cauza unei înţepături de insecte! Aplici  suc de lămâie pe locul inflamat,pentru a reduce durerea şi să previi iritarea pielii.

Leac şi pentru unghii

În caz că ai unghiile galbene le poţi ţine seara,câte cinci minute,în zeamă de lămâie cu sare şi se vor albi. Lămâia este de mare ajutor şi dacă ai unghii care se exfoliază.

Ţii mâinile câte 10-15 minute în suc de lămâie,în fiecare dimineaţă şi seară,timp de două săptămâni.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg