Lidia Buble lansează piesa si videoclipul „Cămaşa“

1 77347 original jpg jpeg

Aşteptarea a luat sfârşit! Lidia Buble lansează una dintre cele mai sensibile piese din carieră, „Cămaşa“, un single plin de sentimente, ce va cuceri cu siguranţă toate topurile.

În noua piesă, Lidia Buble descrie în versuri cel mai frumos sentiment, dragostea, dar şi trăirile pe care le avem atunci când iubim din toată inima şi aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu persoana dragă.

„De multe ori sunt plastică atunci când îmi exprim sentimentele. De această dată, prin piesa «Cămaşa», sufletul meu, copilăros uneori, vulcanic în nopţile cu luna plină, este pe tavă... ca toţi să poată lua o bucăţică din el“, a spus Lidia Buble.

Single-ul „Cămaşa“ a fost compus şi produs în studioul EpiQ, de Alex Pelin si Adi Colceru, doi vechi prieteni ce s-au reunit pentru visuri croite încă din copilărie. Videoclipul piesei a fost filmat pe litoralul romanesc şi regizat de Ionuţ Trandafir (TrandaFilm).

Lidia Buble şi-a început cariera în 2014 cu piesa „Noi simţim la fel“, iar în acelaşi an ea a câştigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu ştie“, „Le-am spus şi fetelor“ (feat. Amira), „Mă cerţi“ (feat. Adi Sina) şi „Mi-e bine“ (feat. Matteo), fiecare adunând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista provine dintr-o familie numeroasă şi a mărturisit că, la începutul carierei, i-a ascuns tatălui său debutul în lumea muzicală.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg