Lovitură pentru Tom Cruise! La vârsta majoratului, fiica lui a luat o decizie radicală

La vârsta majoratului, Suri, fiica actorilor Tom Cruise (61 de ani) și Katie Holmes (45 de ani), a făcut o schimbare radicală în viața ei. Prin acest gest, se pare că tânăra își manifestă recunoștința față de mama ei! 

image

După ce a divorțat de Tom Cruise în anul 2012, Katie Holmes a obținut custodia principală a fiicei lor, Suri, ceea ce a dus la o relație foarte apropiată între cele două. În plus, implicarea profundă a lui Tom Cruise în Biserica Scientologică, care are reguli stricte privind relațiile cu persoanele care nu sunt membri ai bisericii, a condus la distanțarea emoțională dintre el și fiica lui. 

Citește și acest articol: Tom Cruise a ratat majoratul fiicei sale și acum regretă. Ce a făcut actorul de ziua lui Suri 

În toți acești ani, Suri și mama ei, Katie Holmes, au fost fotografiate adesea în public, ceea ce arată că relația lor este una foarte bună: „Mă simt binecuvântată să am o fiică atât de specială. Să fiu mama ei este cel mai mare dar și un privilegiu‟, spunea Katie într-un interviu. 

Mai mult decât atât, ajunsă la vârsta majoratului, Suri a luat o decizie radicală prin care își manifestă recunoștința față de mama sa, dar și prin care arată că relația cu tatăl ei nu este una apropiată. 

Ce gest a făcut fiica lui Tom Cruise? 

Când a împlinit 18 ani în luna aprilie a acestui an, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a decis să își schimbe numele. Mai exact, ea a renunțat la numele „Cruise‟, preluat de la tatăl ei, și a optat pentru numele mijlociu al mamei sale, Noelle. Potrivit publicației „Page Six‟, tânăra a făcut acest gest pentru că își dorește „o identitate proprie‟, iar alegerea noului său nume reprezintă „o laudă adusă la adresa mamei sale‟. 

Vezi și acest articol: Cum face bani fiica lui Tom Cruise 

O sursă a declarat pentru publicația menționată că noul nume o va ajuta, de asemenea, „să evite paparazzi‟ și „să înceapă o facultate‟ așa cum își dorește. Nu se știe însă dacă Suri și-a schimbat numele din punct de vedere legal, însă ea a fost prezentată într-un spectacol de teatru unde a jucat recent drept Suri Noelle. 

 Sursă foto: Pinterest Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg