Lovitură pentru Tom Cruise! La vârsta majoratului, fiica lui a luat o decizie radicală

La vârsta majoratului, Suri, fiica actorilor Tom Cruise (61 de ani) și Katie Holmes (45 de ani), a făcut o schimbare radicală în viața ei. Prin acest gest, se pare că tânăra își manifestă recunoștința față de mama ei! 

image

După ce a divorțat de Tom Cruise în anul 2012, Katie Holmes a obținut custodia principală a fiicei lor, Suri, ceea ce a dus la o relație foarte apropiată între cele două. În plus, implicarea profundă a lui Tom Cruise în Biserica Scientologică, care are reguli stricte privind relațiile cu persoanele care nu sunt membri ai bisericii, a condus la distanțarea emoțională dintre el și fiica lui. 

Citește și acest articol: Tom Cruise a ratat majoratul fiicei sale și acum regretă. Ce a făcut actorul de ziua lui Suri 

În toți acești ani, Suri și mama ei, Katie Holmes, au fost fotografiate adesea în public, ceea ce arată că relația lor este una foarte bună: „Mă simt binecuvântată să am o fiică atât de specială. Să fiu mama ei este cel mai mare dar și un privilegiu‟, spunea Katie într-un interviu. 

Mai mult decât atât, ajunsă la vârsta majoratului, Suri a luat o decizie radicală prin care își manifestă recunoștința față de mama sa, dar și prin care arată că relația cu tatăl ei nu este una apropiată. 

Ce gest a făcut fiica lui Tom Cruise? 

Când a împlinit 18 ani în luna aprilie a acestui an, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a decis să își schimbe numele. Mai exact, ea a renunțat la numele „Cruise‟, preluat de la tatăl ei, și a optat pentru numele mijlociu al mamei sale, Noelle. Potrivit publicației „Page Six‟, tânăra a făcut acest gest pentru că își dorește „o identitate proprie‟, iar alegerea noului său nume reprezintă „o laudă adusă la adresa mamei sale‟. 

Vezi și acest articol: Cum face bani fiica lui Tom Cruise 

O sursă a declarat pentru publicația menționată că noul nume o va ajuta, de asemenea, „să evite paparazzi‟ și „să înceapă o facultate‟ așa cum își dorește. Nu se știe însă dacă Suri și-a schimbat numele din punct de vedere legal, însă ea a fost prezentată într-un spectacol de teatru unde a jucat recent drept Suri Noelle. 

 Sursă foto: Pinterest 



Recente

Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg