A primit pantofi de la Tom Cruise în fiecare zi de naștere din ultimii 19 ani!

Din 2005, de când a jucat împreună cu Tom Cruise în „War of the Worlds”, Dakota Fanning a primit același cadou aniversar de la marele actor.

image

Au trecut aproape 20 de ani de când vedeta de la Hollywood primește câte o pereche de pantofi de la cel cu care a împărțit ecranul în 2005, când interpreta rolul fiicei lui în „War of the Worlds”. Actrița de 30 de ani a dezvăluit acest lucru recent, în timpul emisiunii „The Kelly Clarkson Show”, când a vorbit despre legătura strânsă pe care o are cu superstarul de 61 de ani, în ciuda faptului că Tom este distanțat complet de fiica sa reală, Suri Cruise.

Fiica adevărată a lui Tom Cruise, nu cea din filme, de-abia a împlinit 18 ani recent și a avut parte de o aniversare petrecută cu un singur părinte, mama ei, actrița Katie Holmes, tatăl ei lipsind complet de la marele eveniment. Cu alte cuvinte, Cruise îi face cadouri aniversare fiicei sale din film, dar nu și fiicei adevărate!

După ce au jucat împreună în pelicula regizată de Steven Spielberg, cei doi actori, Tom Cruise și Dakota Fenning (care n-avea mai mult de 11 ani pe-atunci), au început să promoveze filmul. Implicați în campania de promovare a filmului, Tom și Dakota s-au apropiat și mai mult decât erau la filmări. Atunci a început actrița să-și descopere pasiunea pentru încălțări, iar colegul ei de platou a observat acest lucru.

„De la acea aniversare, el îmi trimite tot timpul, de ziua mea, pantofi”, a declarat vedeta de 30 de ani. „Am făcut 11 ani când lucram la «War of the Worlds» și lucram împreună. Adoram pantofii când eram mică și încercam să încap în încălțări de adult când promovam acel film, îmi plăceau atât de mult. Iar eu mi-a trimis în fiecare an câte o pereche de pantofi de ziua mea”, a conchis ea.

image

Pe cât de înduioșător este gestul lui Cruise, pe atât de surprinzător este că nu face asemenea surprize plăcute și propriului copil. „Suri nu are niciun contact cu tatăl ei. Chiar dacă el ar suna-o, ea nu i-ar răspunde. El nu există pentru Katie sau Suri și fiica lui Tom nu vrea să se bizuie pe tatăl ei pentru nimic”, a declarat o sursă în DailyMail.

foto - Shutterstock



Recente

pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg