A primit pantofi de la Tom Cruise în fiecare zi de naștere din ultimii 19 ani!

Din 2005, de când a jucat împreună cu Tom Cruise în „War of the Worlds”, Dakota Fanning a primit același cadou aniversar de la marele actor.

image

Au trecut aproape 20 de ani de când vedeta de la Hollywood primește câte o pereche de pantofi de la cel cu care a împărțit ecranul în 2005, când interpreta rolul fiicei lui în „War of the Worlds”. Actrița de 30 de ani a dezvăluit acest lucru recent, în timpul emisiunii „The Kelly Clarkson Show”, când a vorbit despre legătura strânsă pe care o are cu superstarul de 61 de ani, în ciuda faptului că Tom este distanțat complet de fiica sa reală, Suri Cruise.

Fiica adevărată a lui Tom Cruise, nu cea din filme, de-abia a împlinit 18 ani recent și a avut parte de o aniversare petrecută cu un singur părinte, mama ei, actrița Katie Holmes, tatăl ei lipsind complet de la marele eveniment. Cu alte cuvinte, Cruise îi face cadouri aniversare fiicei sale din film, dar nu și fiicei adevărate!

După ce au jucat împreună în pelicula regizată de Steven Spielberg, cei doi actori, Tom Cruise și Dakota Fenning (care n-avea mai mult de 11 ani pe-atunci), au început să promoveze filmul. Implicați în campania de promovare a filmului, Tom și Dakota s-au apropiat și mai mult decât erau la filmări. Atunci a început actrița să-și descopere pasiunea pentru încălțări, iar colegul ei de platou a observat acest lucru.

„De la acea aniversare, el îmi trimite tot timpul, de ziua mea, pantofi”, a declarat vedeta de 30 de ani. „Am făcut 11 ani când lucram la «War of the Worlds» și lucram împreună. Adoram pantofii când eram mică și încercam să încap în încălțări de adult când promovam acel film, îmi plăceau atât de mult. Iar eu mi-a trimis în fiecare an câte o pereche de pantofi de ziua mea”, a conchis ea.

image

Pe cât de înduioșător este gestul lui Cruise, pe atât de surprinzător este că nu face asemenea surprize plăcute și propriului copil. „Suri nu are niciun contact cu tatăl ei. Chiar dacă el ar suna-o, ea nu i-ar răspunde. El nu există pentru Katie sau Suri și fiica lui Tom nu vrea să se bizuie pe tatăl ei pentru nimic”, a declarat o sursă în DailyMail.

foto - ShutterstockRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg