Tom Cruise a ratat majoratul fiicei sale și acum regretă. Ce a făcut actorul de ziua lui Suri

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a împlinit luna aceasta 18 ani, însă în ziua cea mare, tatăl ei nu i-a fost alături. Actorul își regretă acum absența, motiv pentru care ar fi „disperat‟ să ia legătura cu Suri! 

image

Tom Cruise a făcut senzație la petrecerea Victoriei Beckham din Londra, pe care vedeta a organizat-o cu ocazia împlinii vârstei de 50 de ani, unde a arătat că la vârsta de 61 de ani încă poate să facă șpagatul ca în adolescență. Cu toate acestea, se pare că nu toate petrecerile sunt pe placul actorului, deoarece Cruise nu i-a fost alături fiicei sale mai mici, Suri, care a împlinit 18 ani chiar cu două zile înainte de petrecerea Victoriei. 

Citește și: La 61 de ani, Tom Cruise face șpagatul pe ringul de dans!

Desigur, Tom Cruise a avut și o scuză pentru absența lui! Actorul filmează în aceste momente pentru viitorul film „Misiune Imposibilă‟ în Londra, iar Suri și mama ei, Katie Holmes, locuiesc în Manhattan, însă chiar și așa se pare că actorul se simte vinovat pentru că a lipsit de la majorat, mai ales în urma fotografiilor apărute cu el în presă de la petrecerea fostei membre Spice Girls, relatează „Mirror‟. 

Tom Cruise își dorește să se apropie de fiica lui 

Citește și: Ce este „nașterea tăcută”. Katie Holmes a avut parte de așa ceva 

De-a lungul timpului, presa internațională a scris că Tom Cruise nu s-a implicat în viața lui Suri o perioadă lungă. În urma divorțului de actrița Katie Holmes, el a fost de acord să-i plătească fostei sale soții 400.000 de dolari pe lună până când Suri va împlini 18 ani, inclusiv costurile medicale stomatologice, asigurările, educația și costurile extracurriculare. Potrivit publicației, Tom Cruise își dorește acum să construiască o relație mai bună cu Suri, deoarece în anii copilăriei, Katie Holmes a îndepărtat-o de principiile scientologiste ale actorului. 

Tom Cruise a mai fost căsătorit de două ori - timp de 3 ani cu Mimi Rogers și 11 ani cu Nicole Kidman. În timpul căsniciei cu Nicole Kidman, actorul a adoptat doi copii - pe Isabella Jane (31 de ani) și pe Connor (29 de ani). 

Sursă foto: Pinterest, Instagram@suricruise2006



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg