Machiaj special de Ziua Îndrăgostiţilor

1 48187 original jpg jpeg

Ochi seducători, buze senzuale? Toate sunt posibile dacă ştii să foloseşti machiajul în avantajul tău. Cucereşte-l cu un machiaj deosebit, punând în practică sfaturile noastre.

Fondul de ten este de nelipsit,deoarece acesta asigură baza pe care se construieşte machiajului. În orice caz,ţine cont că acesta trebuie să fie cât mai natural. Doar nu vrei să se apropie de tine şi să aibă impresia că ai o mască pe faţă?Pentru ca fondul de ten să se întindă cât mai bine şi să-ţi protejeze pielea,foloseşte înainte de a-l aplica o cremă hidratantă potrivită tipului tău de ten.Dacă ai tenul normal sau mixt,poţi opta şi pentru pudra minerală,care se aplică fără să lase pete,rezultatul final fiind unul foarte natural.Aplică pe pomeţi un strop de culoare cu un blush discret sau foloseşte o cremă bronzantă pentru a-ţi accentua trăsăturile.Mizează pe o privire seducătoare

Pentru a-ţi pune privirea în valoare,trasează o linie foarte subţire la baza genelor. Poţi folosi fie un tuş de gene,fie un creion dermatograf subţire. După trasarea conturului superior al genelor,masează delicat cu degetul pentru ca linia să fie uniformă şi uşor estompată.

Ochii pot fi principala armă de seducţie,iar pentru asta ai nevoie de nişte gene seducătoare. Arcuirea genelor oferă impresia de ochi mari şi-ţi luminează privirea. Înainte de a aplica rimelul,foloseşte un dispozitiv special pentru arcuirea genelor.

În ceea ce priveşte culorile,apelează la nuanţe îndrăzneţe şi foarte sexy precum indigo,mov,lila sau cupru. Nu folosi farduri cu tente roşiatice,deoarece ochii tăi vor părea obosiţi.

Pentru un aspect cât mai natural,buzele tale trebuie să fie perfect hidratate. Foloseşte cu o seară înainte puţină miere,pe care să o aplici pe buze,înainte de culcare. Poţi folosi şi un balsam de buze puternic hidratant,pe care să-l laşi timp de o oră să acţioneze,astfel încât pielea moartă de la suprafaţa buzelor să se înmoaie şi să poată fi îndepărtată cu uşurinţă. Foloseşte o periuţă de dinţi cu care să-ţi masezi delicat buzele,apoi aplică iarăşi balsamul.

Pentru machiaj foloseşte un ruj rezistent,într-o nuanţă apropiată de cea a buzelor,apoi aplică un strat de gloss. Dacă vrei un look seducător şi îndrăzneţ,poţi folosi un ruj într-o culoare puternică,însă este necesar să alegi unul cu rezistenţă mare la transfer.

Secretul unui look romantic este folosirea culorilor deschise,neutre şi evitarea accentuării exagerate a uneia dintre zonele feţei. Foloseşte tonuri de roz deschis,care se potrivesc oricui,indiferent dacă pielea este măslinie sau foarte deschisă.Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg