Mad Men, marele câştigător al Premiilor Emmy 2010

1 47678 original jpg jpeg

Serialele de televiziune „ModernFamily ”„Glee” şi drama „MadMen” au fost marile câştigătoare la cea de-a62-a gală a premiilor Primetime Emmy, desfăşurată ieri seară la Los Angeles. MadMen, cel mai bun serial-dramă Cu numai puţin de 17 nominalizări ,„MadMen” a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu şi cel mai bun serial dramă. Reuşitul portret al unei agenţii de publicitate din anii '60 câştigă pentru a treia oară consecutiv premiul pentru cel mai bun serial dramă.

La categoria comediilor, Edie Falco a plecat acasă cu primul ei premiu Emmy pentru acest gen, pentru rolul din „NurseJackie”, în timp ce Jane Lynch a câştigat un Emmy pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din„ Glee”. Jim Parsons a câştigat premiul Emmy pentru cel mai bun rol principal într-un serial de comedie, pentru rolul din „TheBigBangTheory”, punând astfel capăt dominaţiei lui Alec Baldwin, starul serialului „30Rock”.

N-a mai rămas nimic pentru "Lost"

Al Pacino, printre câştigători

Al Pacino a câştigat premiul Emmy pentru interpretarea controversatulu imedic Jack Kevorkian, specialist în sinucideri asistate, în filmul „YouDon't KnowJack”. Kevorkian s-a aflat în public şi l-a aplaudat pe Al Pacino. Denumit „doctoru lmorţii”, Kevorkian a fos încarcerat timp de opt ani în Statele Unite pentru că a ajutat un bărbat să se sinucidă.

George Clooney, premiat pentru acţiunile sale umanitare

Organizatorii galei premiilor Emmy i-au înmânat în acest an actorului George Clooney premiul Bob Hope, pentru acţiunile sale umanitare. Actorul, devenit celebru graţie rolului din serialul „Spitalul de urgenţă” a fost premiat pentruacţiunile sale umanitare şi implicarea în campaniile de strângere de fonduri în favoarea victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, ale uraganului Katrina şi ale seismului din Haiti.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg