Madonna își regretă intervențiile estetice. Diva este dispusă să revină la aspectul fizic obișnuit

Deranjată de tot felul de critici la adresa aspectului său fizic, Madonna (64 de ani) își dorește să revină la forma naturală pe care o avea înainte de intervențiile estetice pe care și le-a făcut. 

image

Madonna a fost aspru criticată în mediul online după ce a ales să apeleze la ajutorul intervențiilor estetice și să își modifice vizibil trăsăturile feței. Ea și-a surprins urmăritorii cu ultima apariție publică, la Premiile Grammy, când a fost fotografiată, afișând o față vizibil mai umflată. Fanii cântăreței au spus că ar fi exagerat cu procedurile și au acuzat-o de o presupusă obsesie: „Unde este fața ta?”, a întrebat-o un fan pe Instagram, „Arăți complet diferit”, i-a scris alt urmăritor. Potrivit specialiștilor, artista și-ar fi făcut un lifting facial, o intervenție „ochi de vulpe” la nivelul sprâncenelor și mai multe injecții cu botox. 

Acum, presa internațională scrie că artista este dispusă să revină la aspectul fizic obișnuit, deoarece este profund afectată de valul de critici adus: „În ciuda a ceea ce cred oamenii, criticile asupra aspectului ei diferit o afectează‟, a mărturisit un apropiat de-al artistei pentru „Mirror‟.

Citește și: Adevărul despre intervențiile estetice ale Madonnei. La ce proceduri a apelat vedeta? 

„Își dorește să semene din nou cu ea‟

Sursele spun că Madonna este decisă să apeleze la anumite proceduri ce o vor ajuta să își recapete trăsăturile naturale, înainte de turneul Celebration: „Ea vede și aude ce spun oamenii despre ea. Își dorește ca în noul turneu să semene din nou cu ea însăși‟, a spus un apropiat al artistei. 

Citește și: Terapii ciudate la care apelează vedetele. Madonna, campioană la extravaganțe 

Primul concert al cântăreței din turneul Celebration este programat în luna iulie, iar ultimul în ianuarie 2024. Se spune că Madonna plănuiește să-și includă copiii în concerte și nu economisește deloc bani când vine vorba despre organizarea acestui turneu, deoarece ar putea fi ultimul din cariera ei. „Este într-o formă incredibilă. Poate va fi ultimul ei turneu, așa că vrea să-l facă perfect. Este într-o formă incredibilă. Aceasta este munca ei. Echipa ei face oice ca să o facă fericită‟, a declarat o sursă. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock / Sursă video: Instagram - @Madonna 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg