JLo susține că ea trebuia să o sărute pe Madonna la premiile VMA. Aguilera, roata de rezervă?

Jennifer Lopez (JLo) a dezvăluit că urma să ia parte la celebrul sărut cu Madonna și Britney Spears, de la premiile MTV Video Music Awards (VMA) din anul 2003. De ce a fost înlocuită vedeta cu Aguilera? 

image

La gala din anul 2003 a premiilor MTV Video Music Awards (VMA), Madonna, Britney Spears și Christina Aguilera au cântat pe scenă celebrele piese „Like a Virgin‟ și „Hollywood‟, în cadrul unui decor de nuntă, unde Britney și Christina erau „miresele‟, iar Madonna „mirele‟. Momentul a fost urmărit de o întreagă planetă și ulterior a strâns milioane de vizualizări pe Youtube, deoarece Madonna s-a sărutat pe scenă cu ambele cântărețe. 

Christina Aguilera, roata de rezervă? 

La 20 de ani de la acel moment, Jennifer Lopez (JLo) face dezvăluiri neașteptate! Artista susține că ea trebuia să fie pe scenă alături de Madonna și Britney Spears, nu Christina Aguilera. 

„Mă aflam în Canada, la filmările unei pelicule și m-am întâlnit cu ea (n.r. Madonna) și cu Britney să-l facem‟, a povestit JLo, potrivit „The New York Post‟. „Pur și simplu nu am putut să renunț la film… așa că au convins-o pe Christina să o facă‟, a continuat artista, care a declarat în timpul interviului că mereu a fost „o mare fană‟ a Madonnei. 

Citește și: FOTO Viața Madonnei, marcată de moartea mamei și de un viol sub amenințarea armei. Care e legătura cu show-urile sale erotice 

Dezvăluirile lui Jennifer Lopez vin după ce Aguilera a spus că sărutul ei cu Madonna a fost întrerupt, „în mod ciudat‟: „A fost ciudat. Și știi de ce au tăiat? Pentru a obține reacția lui Justin‟, a spus cântăreața, făcând referire la despărțirea dintre Britney Spears și Justin Timberake, din anul 2002. 

Madonna și Britney Spears au refăcut momentul 

De atunci, Madonna și Britney Spears au rămas în relații bune, dovadă fiind faptul că Madonna a fost pe lista invitaților de la nunta lui Britney. La petrecerea evenimentului, cele două au încercat să refacă momentul de la premiile VMA și s-au sărutat pe buze. „Atât de onorată sunt că a venit la nunta mea…‟, a scris Britney în dreptul fotografiei, pe care a postat-o pe contul său de Instagram. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram  / Sursă video: Youtube 



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg