JLo susține că ea trebuia să o sărute pe Madonna la premiile VMA. Aguilera, roata de rezervă?

Jennifer Lopez (JLo) a dezvăluit că urma să ia parte la celebrul sărut cu Madonna și Britney Spears, de la premiile MTV Video Music Awards (VMA) din anul 2003. De ce a fost înlocuită vedeta cu Aguilera? 

image

La gala din anul 2003 a premiilor MTV Video Music Awards (VMA), Madonna, Britney Spears și Christina Aguilera au cântat pe scenă celebrele piese „Like a Virgin‟ și „Hollywood‟, în cadrul unui decor de nuntă, unde Britney și Christina erau „miresele‟, iar Madonna „mirele‟. Momentul a fost urmărit de o întreagă planetă și ulterior a strâns milioane de vizualizări pe Youtube, deoarece Madonna s-a sărutat pe scenă cu ambele cântărețe. 

Christina Aguilera, roata de rezervă? 

La 20 de ani de la acel moment, Jennifer Lopez (JLo) face dezvăluiri neașteptate! Artista susține că ea trebuia să fie pe scenă alături de Madonna și Britney Spears, nu Christina Aguilera. 

„Mă aflam în Canada, la filmările unei pelicule și m-am întâlnit cu ea (n.r. Madonna) și cu Britney să-l facem‟, a povestit JLo, potrivit „The New York Post‟. „Pur și simplu nu am putut să renunț la film… așa că au convins-o pe Christina să o facă‟, a continuat artista, care a declarat în timpul interviului că mereu a fost „o mare fană‟ a Madonnei. 

Citește și: FOTO Viața Madonnei, marcată de moartea mamei și de un viol sub amenințarea armei. Care e legătura cu show-urile sale erotice 

Dezvăluirile lui Jennifer Lopez vin după ce Aguilera a spus că sărutul ei cu Madonna a fost întrerupt, „în mod ciudat‟: „A fost ciudat. Și știi de ce au tăiat? Pentru a obține reacția lui Justin‟, a spus cântăreața, făcând referire la despărțirea dintre Britney Spears și Justin Timberake, din anul 2002. 

Madonna și Britney Spears au refăcut momentul 

De atunci, Madonna și Britney Spears au rămas în relații bune, dovadă fiind faptul că Madonna a fost pe lista invitaților de la nunta lui Britney. La petrecerea evenimentului, cele două au încercat să refacă momentul de la premiile VMA și s-au sărutat pe buze. „Atât de onorată sunt că a venit la nunta mea…‟, a scris Britney în dreptul fotografiei, pe care a postat-o pe contul său de Instagram. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram  / Sursă video: Youtube Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg