JLo susține că ea trebuia să o sărute pe Madonna la premiile VMA. Aguilera, roata de rezervă?

Jennifer Lopez (JLo) a dezvăluit că urma să ia parte la celebrul sărut cu Madonna și Britney Spears, de la premiile MTV Video Music Awards (VMA) din anul 2003. De ce a fost înlocuită vedeta cu Aguilera? 

image

La gala din anul 2003 a premiilor MTV Video Music Awards (VMA), Madonna, Britney Spears și Christina Aguilera au cântat pe scenă celebrele piese „Like a Virgin‟ și „Hollywood‟, în cadrul unui decor de nuntă, unde Britney și Christina erau „miresele‟, iar Madonna „mirele‟. Momentul a fost urmărit de o întreagă planetă și ulterior a strâns milioane de vizualizări pe Youtube, deoarece Madonna s-a sărutat pe scenă cu ambele cântărețe. 

Christina Aguilera, roata de rezervă? 

La 20 de ani de la acel moment, Jennifer Lopez (JLo) face dezvăluiri neașteptate! Artista susține că ea trebuia să fie pe scenă alături de Madonna și Britney Spears, nu Christina Aguilera. 

„Mă aflam în Canada, la filmările unei pelicule și m-am întâlnit cu ea (n.r. Madonna) și cu Britney să-l facem‟, a povestit JLo, potrivit „The New York Post‟. „Pur și simplu nu am putut să renunț la film… așa că au convins-o pe Christina să o facă‟, a continuat artista, care a declarat în timpul interviului că mereu a fost „o mare fană‟ a Madonnei. 

Citește și: FOTO Viața Madonnei, marcată de moartea mamei și de un viol sub amenințarea armei. Care e legătura cu show-urile sale erotice 

Dezvăluirile lui Jennifer Lopez vin după ce Aguilera a spus că sărutul ei cu Madonna a fost întrerupt, „în mod ciudat‟: „A fost ciudat. Și știi de ce au tăiat? Pentru a obține reacția lui Justin‟, a spus cântăreața, făcând referire la despărțirea dintre Britney Spears și Justin Timberake, din anul 2002. 

Madonna și Britney Spears au refăcut momentul 

De atunci, Madonna și Britney Spears au rămas în relații bune, dovadă fiind faptul că Madonna a fost pe lista invitaților de la nunta lui Britney. La petrecerea evenimentului, cele două au încercat să refacă momentul de la premiile VMA și s-au sărutat pe buze. „Atât de onorată sunt că a venit la nunta mea…‟, a scris Britney în dreptul fotografiei, pe care a postat-o pe contul său de Instagram. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram  / Sursă video: Youtube Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg