Madonna nu are pretenții de divă! Care este gustarea ei preferată

Când ne referim la mâncare, celebritățile sunt foarte pretențioase, deoarece au acces la cele mai scumpe și inedite preparate culinare, însă nu și Madonna, care preferă mâncarea simplă. O să fii surprins când o să descoperi care este gustarea ei preferată! 

image

Poate că a ajuns la vârsta de 65 de ani, însă Madonna se află într-o formă fizică foarte bună, deși, vara trecută, a trecut printr-o cumpănă când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene. Recuperarea Madonnei a fost una favorabilă, drept urmare fotografiile și filmulețele pe care artista le postează pe contul ei de Instagram, unde este lăudată de urmăritori pentru energia de care dă dovadă.

Ce-i drept, alimentația are o mare contribuție, iar dacă te întrebi ce îi place cel mai mult divei să mănânce, noi am aflat că Madonna nu are pretenții foarte mari, așa cum am bănui! 

Citește și: Madonna a trăit un miracol? Artista este convinsă că Dumnezeu i-a vorbit cât timp a fost în comă 

Bucătarul personal a dat-o de gol pe Madonna! 

Pia Hambour, care a fost bucătarul personal al Madonnei, a făcut câteva dezvăluiri în emisiunea „Food Stars‟ a lui Gordon Ramsay despre relația pe care o are cu artista. Pia a spus că, în perioada în care a lucrat pentru Madonna, s-a înțeles foarte bine cu ea, a călătorit mult, iar acum este recunoscătoare pentru că a lucrat cu oameni „nebuni‟ pe care nu ar fi avut niciodată ocazia să-i cunoască într-un alt context: „Ea mă iubește‟, a spus Pia despre Madonna, care a dezvăluit și care este preparatul pe care cântăreața îl consumă cel mai des la gustare. 

Vezi și: Madonna spune cine i-a salvat viața după ce a căzut în baie: „M-a târât la spital” 

Din dezvăluirile bucătarului, Madonna iubește să mănânce între mese fulgi de porumb. Pia Hambour a spus că artista îi cerea des astfel de gustări, pe care le poți găsi în aproape orice magazin. Ce-i drept, fulgii de porumb sunt sănătoși, deoarece, potrivit „Healthline‟, susțin buna funcționare a digestiei, conferă energie și sațietate, iar dacă sunt consumați într-o cantitate moderată ajută și la pierderea kilogramelor în plus. 

Sursă foto: Instagram@madonna / @queenmadonna2022   Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg