Mama Danielei Crudu refuză să intre în carantină. Femeia, surprinsă pe străzi, la scurt timp după ce s-a întors din Italia

8 mama daniela crudu2 jpg jpeg

Mama Danielei Crudu, care s-a întors de curând din Italia, nu respectă măsurile impuse de autorităţi şi se plimbă nestingherită pe străzi, împreună cu cele două fiice.

Mama Danielei Crudu s-a întors în ţară după ce fiica ei a fost bătut de iubit. Din păcate, ea nu a reuşit să se întoarcă atunci, însă odată cu izbucnirea epidemiei de coronavirus, femeia s-a întors în România.

Andreea Bălan suferă după despărţirea de George Burcea: ”Suntem definiţi de trecut şi de situaţiile trăite în copilărie”

În ciuda faptului că măsurile impuse de autorităţi sunt stricte, iar toate persoanele care se întorc recent din străinătate, mai ales din zonele roşii, precum Italia care este unul dintre cele mai afectate state în momentul de faţă, trebuie să stea izolate la domiciliu, timp de 14 zile, mama Danielei Crudu a decis să iasă la plimbare prin Capitală.

Florica Crudu a plecat din România de mai bine de 10 ani, stabilindu-se în Italia.

Drew Barrymore a reuşit să slăbească 11 kg, în doar trei luni. La ce alimente minune a apelat

'Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru. Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an', povestea mama Cruduţei la Antena 1, cu ceva timp în urmă, potrivit Viva. 

Peste 2.000 de persoane au murit în Italia

Italia a avut, luni, un nou şoc, după ce autorităţile au anunţat noul bilanţ al situaţiei generate de epidemia de coronavirus.  Numai în Lombardia - regiunea considerată unul dintre focarele din Italia - s-au înregistrat, luni, 202 morţi. În două zile, aici au murit peste 450 de oameni.

Luni au murit în Italia 349 de oameni din cauza coronavirusului, un bilanţ uşor ameliorat faţă de duminică, când au fost 368.

În total, în Italia au murit până acum 2.158 de oameni, în timp ce în China, ţara cea mai afectată şi unde numărul de îmbolnăviri este de 80.880, s-au înregistrat, în mai bine de două luni şi jumătate, 3.213 decese.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg