Masajul anticelulitic este eficient sau nu?

simeon stalpnicul png

Cunoscută şi sub denumirea de „coajă de portocală“ sau „fagure de miere“, celulita este inamicul numărul unu al femeilor. Se întâlneşte cu precădere în jurul şoldurilor şi feselor, dar poate apărea şi la nivelul sânilor şi partea superioară a braţelor.

Pentru a scăpa de ea,nu este suficient doar să adopţi o alimentaţie sănătoasă,să te hidratezi şi să faci mişcare. Important este să apelezi şi la masajul anticelulitic.

Acesta este unul dintre cele mai bune soluţii pentru a reduce aspectul celulitei. Tehnicile folosite în masajul anticelulitic acţionează asupra celulelor adipoase (adipocite),ajutându-le să se detaşeze de ţesuturi şi să se reabsorbă. Acest tip de masaj se efectuează local,în zonele afectate.

Care sunt beneficiile masajului anticelulitic

Masajul anticelulită are multe beneficii pentru piele. Prin acţiunea sa directă asupra straturilor superficiale ale pielii,masajul stimulează elasticitatea pielii şi activează circulaţia sângelui.

Citeşte şi:Uleiul de argan:beneficii pentru păr şi piele

În plus,tratamentul specializat funcţionează foarte bine contra cicatricilor şi în reducerea aspectului celulitei. Mai mult,dă rezultate foarte bune,căci elimină toxinele şi apa în exces din ţesuturi. În felul acesta,nu numai că se estompează celulita,dar pielea devine mai fermă şi mai elastică,iar muşchii se întăresc.

Poate să fie uneori dureros

Intensitatea masajului se poate ajusta în funcţie de rezistenţa fiecărei persoane în parte,ca să nu apară vânătăi. Important este ca masajul să se facă după ce pe zona cu probleme a fost aplicată o cremă. Aşa,procedeul nu va mai fi aşa de dureros. Dacă eşti la menstruaţie,este bine să începi masajul după primele două zile,deoarece,chiar şi la o intensitate mică,acesta ar putea fi greu de suportat. Femeile care suferă de boli de piele şi de varice,trebuie să evite masajul anticelulitic.

Citeşte şi:Află cum îşi îngrijesc pielea cele mai frumoase femei din lume

De asemenea,la duş foloseşte un burete cât mai aspru sau o mănuşă de masaj şi alternează jetul cald de apă cu unul rece. În felul acesta,accelerezi circulaţia sangvină în zonele afectate de celulită. Nu mai purta haine strâmte pe talie şi pe picioare şi nu face băi şi duşurifierbinţi dacă ai probleme cu circulaţia.

Credit foto:www.auraspa.co.uk



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg