Masajul anticelulitic este eficient sau nu?

simeon stalpnicul png

Cunoscută şi sub denumirea de „coajă de portocală“ sau „fagure de miere“, celulita este inamicul numărul unu al femeilor. Se întâlneşte cu precădere în jurul şoldurilor şi feselor, dar poate apărea şi la nivelul sânilor şi partea superioară a braţelor.

Pentru a scăpa de ea,nu este suficient doar să adopţi o alimentaţie sănătoasă,să te hidratezi şi să faci mişcare. Important este să apelezi şi la masajul anticelulitic.

Acesta este unul dintre cele mai bune soluţii pentru a reduce aspectul celulitei. Tehnicile folosite în masajul anticelulitic acţionează asupra celulelor adipoase (adipocite),ajutându-le să se detaşeze de ţesuturi şi să se reabsorbă. Acest tip de masaj se efectuează local,în zonele afectate.

Care sunt beneficiile masajului anticelulitic

Masajul anticelulită are multe beneficii pentru piele. Prin acţiunea sa directă asupra straturilor superficiale ale pielii,masajul stimulează elasticitatea pielii şi activează circulaţia sângelui.

Citeşte şi:Uleiul de argan:beneficii pentru păr şi piele

În plus,tratamentul specializat funcţionează foarte bine contra cicatricilor şi în reducerea aspectului celulitei. Mai mult,dă rezultate foarte bune,căci elimină toxinele şi apa în exces din ţesuturi. În felul acesta,nu numai că se estompează celulita,dar pielea devine mai fermă şi mai elastică,iar muşchii se întăresc.

Poate să fie uneori dureros

Intensitatea masajului se poate ajusta în funcţie de rezistenţa fiecărei persoane în parte,ca să nu apară vânătăi. Important este ca masajul să se facă după ce pe zona cu probleme a fost aplicată o cremă. Aşa,procedeul nu va mai fi aşa de dureros. Dacă eşti la menstruaţie,este bine să începi masajul după primele două zile,deoarece,chiar şi la o intensitate mică,acesta ar putea fi greu de suportat. Femeile care suferă de boli de piele şi de varice,trebuie să evite masajul anticelulitic.

Citeşte şi:Află cum îşi îngrijesc pielea cele mai frumoase femei din lume

De asemenea,la duş foloseşte un burete cât mai aspru sau o mănuşă de masaj şi alternează jetul cald de apă cu unul rece. În felul acesta,accelerezi circulaţia sangvină în zonele afectate de celulită. Nu mai purta haine strâmte pe talie şi pe picioare şi nu face băi şi duşurifierbinţi dacă ai probleme cu circulaţia.

Credit foto:www.auraspa.co.ukRecente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg