Masca de păr cu ulei de ricin şi ou. Ce beneficii are pentru tine

1 71421 original jpg jpeg

Podoaba capilară este cartea de vizită a unei femei, aşadar este important să-i acorzi îngrijirea de care are nevoie. Pentru un păr hidratat şi strălucitor apelează la masca de păr cu ulei de ricin şi ou.

Dacă nu ai timp să mergi la coafor sau pur şi simplu nnu vrei să-ţi tai vârfurile,iar acestea sunt despicate,această masca va hidrata firul de păr în profunzile şi va închide cuticulele.

Masca de păr cu ulei de ricin şi ou

Pentru prepararea ei ai nevoie de ulei de măsline,ulei de ricin,vitamina A,miere şi ou,mai exact gălbenuşul.

Uleiul de măsline este bogat în vitamine A şi E,precum şi în polifenoli,antioxidanţi naturali care hidratează atât pielea cât şi scalpul. Pe de altă mierea conţine vitamine solubile în apă,cum ar fi B1,B2,B6 şi B12,vitamina P şi C,acid folic,vitamina K sau provitamina A. Ea întăreşte firul de păr şi-l face mai uşor de pieptănat. Vitamina A este esenţială pentru echilibrarea secreţiei de ulei şi stimulează creşterea părului.

Uleiul de ricin este o sursă de antioxidanţi şi are rol antiinflamator. Are numeroase beneficii pentru sănătatea părului,în special ajută la regenerarea firelor de păr,previne uscarea scalpului,vârfurile despicate şi subţierea părului.

Pe de altă parte gălbenuşul de ou conţine numeroase vitamine şi substanţe minerale,precum şi amino acizi. Aplicat săptămânal pe păr,el îi readuce vitalitatea.

Masca de păr cu ulei de ricin şi ou. Cum se prepară

Pentru o mască pentru părlung ai nevoie de 2 linguri ulei de ricin,7-8 picături vitamina A,2 linguri miere,1 gălbenuş de ou şi 5-6 linguri ulei de măsline. Încălzeşte puţin uleiul de ricin şi cel de măsline,amestecă-le şi adaugă gălbenuşul,vitamina A şi la final mierea. Aplică masca de păr cu ulei de ricin şi ou uniform atât la rădăcina firelor de păr,pe scalp dar şi pe lungimea firelor. Lasă masca să acţioneze 2-3 ore,îndepărteaz-o cu apă caldă,şamponează,clăteşte,aplică balsam şi clăteşte din nou până părul rămâne curat.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg