Meghan Markle, în rol de victimă: „sunt una dintre cele mai hărțuite persoane din lume‟

Meghan Markle a vorbit deschis despre experiențele ei legate de hărțuirea online în cadrul unui eveniment recent, adresându-se unor adolescenți.

image

Pe 2 octombrie, Ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani, a vizitat organizația Girls Inc. of Greater Santa Barbara, care este cunoscută pentru sprijinirea dezvoltării leadership-ului la tinere. Meghan a fost prezentă pentru a sprijini programul de sănătate digitală Social Media U, finanțat de fundația Archwell, condusă de Meghan și Prințul Harry.

Meghan a povestit despre hărțuirea online

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Larissa May, co-fondatoarea organizației #HalfTheStory, un grup de advocacy care colaborează cu Girls Inc., a vorbit despre cum Meghan și-a împărtășit propriile experiențe de hărțuire online cu adolescenții.

„Am făcut o activitate în care am discutat mai multe scenarii, iar Meghan a vorbit despre faptul că este una dintre cele mai hărțuite persoane din lume‟, a spus May. „Fetele au ridicat semne emoji și au vorbit despre cum fiecare dintre aceste situații le-ar fi afectat emoțional.‟

„Ne-am dorit ca adolescenții de la #HalfTheStory să-și exprime opiniile asupra experienței pe care urma să o creăm. Cel mai bun mod de a face asta a fost să creăm un spațiu vulnerabil,” a adăugat ea. „Împreună cu Stephanie, CEO-ul Girls Inc., și Meghan, am discutat ce înseamnă să crești într-o eră digitală.”

Implicarea activă a lui Meghan și Harry în susținerea părinților

Vizita lui Meghan la Girls Inc. a avut loc la scurt timp după ce ea și Harry au lansat The Parents Network, o inițiativă menită să sprijine părinții ai căror copii au suferit din cauza pericolelor online. Fundația lor colaborează și cu Organizația Mondială a Sănătății și alte organizații pentru a combate violența împotriva copiilor, subiect discutat și în timpul vizitei recente a cuplului în Columbia.

Mesajul lui Meghan pentru părinți

Într-o apariție recentă la CBS Mornings, Meghan și Harry au vorbit despre importanța conștientizării pericolelor din mediul online, mai ales în contextul în care ei sunt părinții a doi copii mici, Archie și Lilibet.

„Copiii noștri sunt mici; au trei și cinci ani. Sunt minunați. Dar tot ce îți dorești ca părinte este să îi protejezi”, a spus Meghan. „Știm cât de multe probleme există în spațiul online și suntem fericiți că putem contribui la schimbări pozitive.”

Impactul social media asupra vieții 

La începutul anului, Meghan a participat la un panel la festivalul South by Southwest (SXSW), unde a discutat despre efectele negative ale rețelelor sociale și experiențele sale personale cu hărțuirea online.

„Chiar dacă aduce bani, nu are sens”, a spus Meghan. „Toxicitatea care te lovește, da, rețelele sociale sunt un mediu care aduce mult din asta. Încerc să mă țin departe”.

Markle a dezvăluit, de asemenea, că, în timp ce era însărcinată, a fost șocată de cât de „răutăcioși și cruzi” erau oamenii online.

„Cel mai tulburător lucru este cât de mult hate vine de la femei către alte femei”, a adăugat ea. „Nu pot înțelege asta”.

@meghan.markle.official

Editor: Raluca Toma



Recente

Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
OCC Matilda jpeg
Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg
Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg