Meghan Markle, impresionată de o frază rostită de fiica ei, Lilibet: „Îmi place să fiu mamă‟

Meghan Markle (42 de ani), soția Prințului Harry, a dezvăluit că a fost impresionată de o frază pe care fiica sa, Lilibet, a rostit-o în fața ei. Ce i-a spus micuța la doar 2 ani? 

image

Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, s-au aflat timp de trei zile în Nigeria, cu scopul promovării Jocurilor Invictus, un eveniment sportiv dedicat veteranilor de război răniți pe câmpurile de luptă. Cu această ocazie, Ducesa de Sussex a discutat cu femeile aflate la conducere în această țară diverse subiecte și a abordat în fața studenților nigerieni tema maternității.

Așa cum știm, Meghan Markle și Prințul Harry au împreună doi copii - un fiu pe nume Archie, în vârstă de 5 ani, și o fiică, pe nume Lilibet, care urmează să împlinească 3 ani în luna iunie. Dar cea care a fost subiectul unei conversații interesante a fost micuța Lilibet!

Citește și acest articol: Meghan Markle este împotriva regulilor de protocol. Nici copiii ei nu le urmează! 

Cuvintele înduioșătoare rostite de fiica lui Meghan Markle 

Când sunt mici, copiii rostesc cuvinte și fraze speciale - unele dintre ele comice, altele înduioșătoare. Este și cazul micuței Lilibet care și-a impresionat mama cu o frază interesantă. Meghan Markle le-a povestit studenților nigerieni ce i-a spus fiica ei:

„Fiica noastră, Lili, este mult, mult mai mică decât voi băieți. Ea urmează să împlinească trei ani, iar în urmă cu câteva săptămâni, s-a uitat la mine și și-a văzut reflecția în ochii mei. Atunci mi-a spus «mama, mă văd în tine». Eu am interpretat cuvintele într-un mod diferit. M-am gândit că eu mă văd în ochii ei, iar ea în ai mei. În timp ce mă uit în această sală, mă văd în ochii tuturor‟, a spus soția Prințului Harry.

De asemenea, fosta actriță le-a mărturisit celor prezenți că rolul de mamă i se potrivește, deoarece dintotdeauna și-a dorit să dea naștere: „Am parte de echilibru. Să fiu mamă a fost un vis al meu. Suntem norocoși că avem doi copii frumoși, sănătoși, foarte vorbăreți și dulci. Îmi place să fiu mamă‟, a adăugat ea. 

Vezi și acest articol: Regina Elisabeta s-a enervat când a aflat că fiica lui Meghan Markle îi va purta numele

Meghan Markle are origini nigeriene

În cadrul vizitei în Nigeria, Ducesa de Sussex a vorbit despre originile sale. Ea a declarat că este nigeriană în proporție de 43%, și s-a referit la Nigeria ca fiind țara ei:

„Când am făcut testul genetic și am aflat despre originea mea, primul lucru pe care l-am făcut a fost, evident, să o sun pe mama ea. Cred că prin faptul că este afro-americană e inevitabil să nu știe atât de multe despre origini. A fost interesant să descoperim mai multe și să înțelegem ce înseamnă asta cu adevărat‟, a mărturisit nora Regelui Charles al II-lea. 

Sursă foto: Pinterest / Instagram - @meghan.markle.official Recente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg