Apropiata Reginei Elisabeta: „Căsnicia Prințului Harry cu Meghan Markle se va sfârși cu lacrimi‟

Căsnicia Prințului Harry cu Meghan Markle este din nou în centrul atenției, după ce o angajată a regretatei Regina Elisabeta a II-a a spus că relația celor doi este sortită eșecului. 

image

Susan Hussey, în vârstă de 83 de ani, a fost unul dintre cei mai apropiați curteni ai Reginei Elisabeta a II-a. Atribuțiile sale de la Palatul Buckingham s-au încheiat la câteva luni de la moartea Reginei, în urma unor comentarii rasiste pe care Lady Susan le-a făcut la adresa persoanelor de culoare. 

Citește și: Prințul Harry, aventură cu o celebritate. Cum a cucerit-o pe femeia cu 13 ani mai în vârstă decât el 

Acum, aceeași asistentă, care este și nașa Prințului William, se află din nou în paginile presei internaționale, după ce ar fi spus că mariajul Prințului Harry cu Meghan Markle „se va sfârși cu lacrimi‟. 

image

Susan Hussey a fost de la început împotriva lui Meghan Markle? 

În cartea lui Tom Bower, despre Prințul Harry și Meghan, aflăm că Lady Hussey ar fi prezis sfârșitul acestei relații. În biografia intitulată „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors‟, Tom Bower a scris: 

„Cu puțin timp înainte de Anul Nou, Lady Susan savurase prânzul cu un grup de directori și regizori de teatru. În timp ce se discuta despre posibilitatea ca Meghan să devină asociată a Teatrului Național, Lady Hussey a precizat că viitorul cuplului este unul nesigur‟. În timpul întâlnirii, Susan Hussey ar fi avertizat că: „Totul se va termina în lacrimi. Marcați-mi cuvintele‟. 

De altfel, Tom Bower a precizat în cartea sa că Lady Susan ar fi trebuit să o ajute pe Meghan Markle să se adapteze la viața regală, ceea ce nu s-a și întâmplat, după spusele lui Meghan. În cadrul interviului pe care ducesa i l-a acordat jurnalistei Oprah Winfrey, ea a susținut că nu a fost pregătită pentru atribuțiile sale: „Nu am înțeles pe deplin ce înseamnă să fii o regalitate‟, mărturisea Meghan. 

Vezi și: Meghan Markle, momente grele în urma interviului controversat. Ce spune Prințul Harry despre soția sa 

Căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle a avut loc pe data de 19 mai 2018. Ei au împreună doi copii, pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor (3 ani) și pe Lilibet Mountbatten-Windsor (1 an). 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg