Menţine-ţi tinereţea cu secretele de frumuseţe folosite de asiatice

1 76381 original jpg jpeg

Remarcate pentru tenul lor frumos şi pentru aspectul veşnic tânăr, femeile din Asia folosesc un întreg ritual când vine vorba de îngrijirea pielii. Şi moştenirea genetică are un cuvânt de spus, dar cu siguranţă secretele de înfrumuseţare de la care nu se abat nicio clipă le ajută să arate la 40 ca şi cum ar avea 20. Pe care dintre acestea le-ai încercat şi tu?

Metoda de purificare a tenului 4-2-4

spalare fata jpg jpeg

Este un ritual de curăţare destul de simplu, care se realizează astfel: timp de patru minute aplici pe ten un ulei hidrofilic, care îl va curăţa de impurităţi, iar apoi foloseşti două minute o spumă purificatoare. La final, clăteşti faţa patru minute cu apă călduţă.

Burete konjac

burete konjac jpg jpeg

Pentru a-ţi menţine tenul curat, foloseşte un burete konjac – obţinut din rădăcinile plantei konjac. Deoarece este destul de dur, înainte de a-l folosi umezeşte-l în apă călduţă înainte de a îl utiliza. Masează faţa cu el, cu mişcări uşoare, circulare, începând cu fruntea şi coborând înspre bărbie. Tenul va căpăta o strălucire şi celulele moarte de la nivelul stratului superior vor fi eliminate.

Hidratare intensă

skin cream JPG jpeg

Se spune că nu există alte femei în lume care să îşi hidrateze tenul la fel de mult aşa cum o fac femeile asiatice , care folosesc chiar şi 17 produse în aceeaşi zi! Întâi le aplică pe ten pe cele cu textură uşoară, apoi pe cele mai consistente, ca la final să îşi răsfeţe tenul cu creme şi emulsii grase. În acest fel, ele consideră că pielea va putea să absoarbă mai bine toate ingredientele pe care le conţin produsele.

Protecţie UV

uv cream jpg jpeg

Poate că ai remarcat deja că femeile din Japonia poartă mereu ochelari de soare şi chiar şi umbrele, chiar şi în zilele înnorate. Nu este un moft sau o modalitate de a părea la modă, ci modul lor de a îşi apăra pielea de razele solare, care îmbătrânesc pielea odată cu trecerea timpului. În acelaşi timp folosesc şi creme cu factor ridicat de protecţie pentru a se asigura că nicio rază de soare nu va apuca să le atingă pielea.

Apă de orez

apa orez jpg jpeg

Femeile asiatice folosesc de secole apă cu orez pentru a-şi spori frumusţea pielii şi a părului. Dacă vei integra acest obicei în ritualul de îngrijire, pielea va deveni mai netedă şi mai fină şi va căpăta o culoare mai frumoasă. Poţi folosi apa de orez şi pe păr, la ultima clătire pentru a-l face să devina mai moale.

Cremă naturală de albire a pielii

crema de albire jpg jpeg

Pielea subraţului poate căpăta în timp o nuanţă mai închisă care arată inestetic şi ai nevoie de o metodă care te ajută să deschizi culoarea pielii din acea zonă. Sau poate te-ai bronzat neuniform, cu pete şi vrei să dai jos stratul de bronz, încât această cremă poate fi soluţia de care aveai nevoie.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, trebuie să îţi exfoliezi întâi pielea, ca apoi să aplici această cremă de albire.

: amestecă bine într-un vas o lingură de pudră de santal cu o jumătate de lingură de zahăr şi o roşie. Maseză pielea corpului cu pasta obţinută, apoi las-o să acţioneze 10 minute. La final clăteşte cu apă călduţă.

: Curăţă un cartof şi pasează-l la blender. Pune într-un bol două linguri de făină de orez, o lingură de miere, 4 linguri de pastă de morcov şi 3 linguri de zeamă de lămâie. Amestecă bine. Aplică un strat gros din paste obţinută pe piele, în special în zonele pe care vrei să le albeşti şi las-o să acţioneze 30-40 de minute. Înainte de a limpezi, masează pielea uşor 2-3 minute, iar apoi clăteşte.

:Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg