Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este marele său regret: "Simt că n-aş fi dat greş"

6 mihaela radulescu felix jpg jpeg

Femeie de carieră, una dintre cele mai apreciate şi iubite prezentatoare tv din România, cu un trai de lux departe de ţară, în Monaco, Mihaela Rădulescu pare că nu şi-a dus la îndeplinire toate dorinţele în această viaţă.

Diva, aşa cum adesea i se spune, are un mare regret, pe care nu s-a sfiit să-l spună public. Mihaela Rădulescu regretă că şi-a dedicat tinereţea carierei în televiziune şi că nu a mai făcut încă un copil. 

Citeşte şi: Amna, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată despre divorţ: "Când ai obosit, nu mai spui ce te deranjează"

Mai mult, Răduleasca a dezvăluit că a încercat chiar să adopte, însă lucrurile nu s-au concretizat în acest sens. 

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, potrivit spynews.ro.

„Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat ea.

Citeşte şi: Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

Mihaela Rădulescu are un băiat de 15 ani, pe Ayan, din căsătoria cu Elan Schwartzenberg. În prezent, trăieşte la Monaco, acolo unde pare că şi-a găsit fericirea alături de austriacul Felix Baumgartner.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg